Vaalan Juustola Oy

Vaalan Juustola Oy
Vaalan Juustola Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Pirkko Suhonen (+)
  • 0400393494   
  • pirkko.suhonen@vaalanjuustola.fi

Puusepäntie 4 , 91700 Vaala

0400393494
myynti@vaalanjuustola.fi
Y-tunnus:
0849213-4
Toimialat:
Kuvaus:
Pohjoisen juustoleipä – tai leipäjuusto, on suomalaisen ruokaperinteen arvokkaimpia tuotteita. Vaalan Juustola on tehnyt tätä herkkua kainuulaisen perinteen mukaisesti jo 30 vuotta. Haapalan juustoleipien ja Erätuli-juustoleipien mehevä maku ja rakenne perustuvat vuosien myötä hioutuneeseen osaamiseen ja erinomaiseen raaka-aineeseen. Valmistukseen käytetään paikallisesti tuotettua maitoa, joka tulee suoraan lähiseudun maatiloilta. Tuotteemme ovat lähiruokaa parhaimmillaan!
Haapalan Juustoleipien ja Erätuli-juustoleipien lisäksi vähittäiskauppojen ja markettien juustohyllyistä löytyvät Vaalan Juustolan maukkaat, luonnollisesti savustetut juustosiivut sekä viherpippurijuustosiivut.
Avainsanat
Vaalan Juustola Oy, juusto, juustola, maitotaloustuotteet, maitotuotteet, juustoleipä, juustoleipää, juustoleivät, juustoleipiä, leipäjuusto, leipäjuustoa, leipäjuustot, savustetut juustosiivut, viherpippurijuustosiivut, Vaala
Näkymien määrä
1814
Sivuston vierailuja
97

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner