Katri Matomäki

Katri Matomäki
Katri Matomäki 4.66667 1 5 0

keskiarvo / 6 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Katri Matomäki (+)

Nakkila

0505618011
info@katrimatomaki.fi

Kelan palveluntuottaja toimintaterapia vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja ammatillinen kuntoutus.

Y-tunnus:
1511299-6
Toimialat:
Kuvaus:

Toimintaterapeutti Katri Matomäki

Koulutukseltani olen Valviran laillistama toimintaterapeutti (Metropolia, AMK 2012) ja ammatillinen käsityönopettaja (TAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu 2006). Lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja (Alfa Partners Academy 2016) sekä työkykykoordinaattori (Sosiaali- ja terveysministeriö 2018). Minulla on työkokemusta kaiken ikäisten asiakkaiden kanssa toimimisesta.

Toimintaterapeuttina olen toiminut erikoissairaanhoidossa psykiatriassa jossa asiakkaina olivat nuoret ja työikäiset. Asiakkaat ovat ohjautuneet vastaanotolle psyykkisistä systä mutta taustalla on saattanut olla kehitykselliset tai fyysiset syyt jotka ovat aiheuttaneet psyykkisiä oireita.

Kesäkuusta 2018 alkaen olen toiminut palveluntuottajana Kelan ammatillisena kuntoutuksena myönnettävässä NUOTTI-valmennuksessa. Vuoden 2019 alusta toimin myös Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena haettavan toimintaterapian palveluntuottajana Satakunnan alueella.

Asiakkaaksi voi hakeutua itse maksavana asiakkaana tai Kelan kustantamaan kuntoutukseen. Palveluni perustuu vastuulliseen, laadukkaaseen ja näyttöön perustuvaan työskentelyyn, kohti asiakkaan kanssa laadittuja tavoitteita. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! 

Palvelut:

Toimintaterapiassa Toimintaterapiassa tärkeää on tunnistaa asiakkaan vahvuudet ja voimavarat ja tukea asiakas toivottuun muutokseen. tavoitteena on mahdollistaa asiakkaalle sellainen arki ja siihen liittyvät toiminnat, joihin asiakas on tyytyväinen. Asiakas määrittelee toimintaterapeutin tuella tavoitteet muutokseen, jota kohti työskennellään asiakkaan toivomaa toimintaa käyttäen. Kelan myöntämässä toimintaterapiassa asiakkaan hoitotaho laatii kuntoutussunnitelman jonka huomioiden työskennellään kohti toimivampaa arkea.

Toimintaterapeutin toteuttamassa toimintakyvyn tutkimuksessa kartoitetaan asiakkaan toimintakokonaisuuksien hallintaa, taitoja, valmiuksia, ajankäyttöä sekä apuvälinetarvetta. Tarkastelua toteutetaan strukturoiduilla menetelmillä, itsearvioinnin, haastattelun ja havainnoinnin avulla. 

Tutkimuksesta laaditaan lausunto. 

NUOTTI-valmennus, on uusi Kelan kuntoutuksena toteutettava palvelu 16–29-vuotiaille nuorille. Valmennukseen pääsee haastattelulla ja suullisella hakemuksella. Mikäli ei ole terveydellisestä syystä hoitosuhteessa voi kuntoutukseen hakeutua ilman lääkärinlausuntoa. Hoitodon piirissä olevat tarvitsevat lääkäriltä B-lausunnon jossa todetaan voinnin mahdollistavan suunnitellun kuntoutuksen toteuttamisen.

Neuropsykiatrinen valmennus lähtee valmennettavan arkielämässä esiintyvistä haasteista. Haasteet saatetaan tunnistaa esikoulussa, ala- tai yläasteella tai mahdollisesti vasta aikuisena opiskelussa ja/tai työelämässä esiintyvänä vaikeutena.

Avainsanat
nepsy-valmennus, toimintaterapia, neuropsykiatrinen valmennus, NUOTTI-valmennus, toimintakykytutkimukset, nepsy-ohjaus, työkykykoordinaattori, toimintakyvyn arviointi, Nakkila, Eura, Pori, Rauma, Huittinen, Satakunta, Harjavalta, Eurajoki, Kokemäki, Ulvila, Merikarvia
Näkymien määrä
2904
Verkkosivujen vierailuja
57

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner