Tmi Koirahieroja.ak

Tmi Koirahieroja.ak
Tmi Koirahieroja.ak 4.5 1 5 0

keskiarvo / 4 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Anna-Kaisa Raja-Aho (+)

Kalliolinnatie 2 As. 2 , 04500 Kellokoski

0451592616
koirahieroja.ak@gmail.com
Y-tunnus:
3112592-2
Toimialat:
Kuvaus:

Olen Tampereen Koirahierojakoulusta valmistunut koirahieroja. Olen koulutukseltani myös sairaanhoitaja ja hygieniahoitaja.

Itselleni koirat ovat tärkeitä perheenjäseniä ja harrastuskavereita. Tällä hetkellä minulla on kaksi rottweileria ja kisaan Palveluskoirien jäljellä. Rottweiler, siinä missä myös muut rodut, tarvitsee voidakseen hyvin ja menestyäkseen kisakentillä, reilun ohjaajan, laadukkaan ravinnon ja toimivan lihashuollon. Itse asiassa nämä ovat asioita, joiden pitäisi kuulua kaikkien koirien elämään.

Ymmärrys ammattitaitoisen hieronnan hyödyistä ja ajatus koiran kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista oli kimmokkeeni lähteä suorittamaan koirahierojan opintoja. Laadukkaan ja osaltaan myös vaativan opetuksen myötä Tampereen Koirahierojakoulu valikoitui opiskelupaikakseni.

Hoidan koirien lihas- ja nivelperäisiä hoitotarpeita kokonaisvaltaisesti hierojan ammattitaidolla. Tällä hetkellä suoritan rangan traktio ja mobilisointi jatko-opintoja.

 

Avainsanat
Tmi Koirahieroja.Ak, koirahieroja, koiran hieronta, hierontaa koiralle, koirahierojakoulutus, koirahierontaa kellokoski, kellokoski
Näkymien määrä
1815
Verkkosivujen vierailuja
16

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner