Viite: EU asetus: "General Data Protection Regulation" (GDPR)

1. Rekisterinpitäjä 

NV-Tek Oy

PL 72, 00701 HELSINKI

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus: 1980359-1

2. Rekisterin nimi 

118finder.fi Yrityshakupalvelu

3. Yritysten tietojen käsittely yritysrekisterissä

Yritysrekisterin tietojen  käyttötarkoitus on NV-tek Oy:n tuottamien yrityshakupalvelujen tuottaminen. Yritysasiakkaiden rekisteritietoja käytetään myös suunnitteluun, analysointiin, tilastointiin, palvelujen kehittämiseen, seurantaan ja väärinkäytösten valvontaan.

Yritysrekisteriin liittyviä julkisia tietoja ovat mm. yrityksen yhteystiedot, y-tunnus, toimiala ja yritykseen liittyvät yleiset lisätiedot. 

Yritysasiakkailta on nähtävillä julkisesti yrityksen yhteyshenkilöön liittyviä henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteyshenkilön nimi, sähköposti ja puhelin. Tässä tapauksessa tietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ("Sopimusehdot: hakupalvelu") ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Yrityksen yhteyshenkilön tietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Yritysasiakkailla on mahdollisuus piilottaa julkinen näkyvyys näistä tiedoista. 

Tämän lisäksi ylläpidämme yritysasiakkaista tilaukseen, laskutukseen, maksuihin ja myyntiin liittyviä tietoja. Hallinnollisesti tämä tapahtuu Espanjan yrityksemme alaisuudessa (118 finder S.L.), johon kohdistuu Espanjassa voimassa olevat tietosuoja-asetukset ja velvoitteet. 

4. Säännönmukaiset tietolähteet 

Tietoja saadaan sopimussuhteessa 118finder.fi palveluun olevilta rekisteröidyiltä yritysasiakkailta, kaupparekisteristä, patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteisestä yritystietojärjestelmästä ja muista kolmansien osapuolten ylläpitämistä rekistereistä.

5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Yritysrekisterin sisältö on tallennettu sähköisesti varmennetuille palvelimille, jotka sijaitsevat korkean turvatason palvelintilassa Saksassa. Pääsy rekisteriin on vain NV-tek Oy:n tai 118 finder S.L:n auktorisoimilla henkilöillä. 

7. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Rekisteriin liittyvillä yrityksillä on oikeus tarkastaa yrityksen tiedot. Yritysasiakkailla tämä tarkoittaa myös yrityksen yhteyshenkilön ilmoittamia henkilökohtaisia tietoja.

Tarkastuspyynnön voi tehdä vain yrityksen yhteyshenkilö, ja se tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä.

Yritysasiakas voi myös itse tarkistaa yrityksen tietoja erityisen tunnuksen ja salasanan avulla, mitkä toimitetaan asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä.

Tarkastuspyynnöt voidaan lähettää allaolevaan osoitteeseen:

NV-Tek Oy

Asiakaspalvelu

PL 72, 00701 HELSINKI

8. Tietojen korjaus 

Rekisteriin kuuluvien yritysten yhteyshenkilöillä on oikeus vaatia rekisterissä olevien tietojen korjausta. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse. 

Yritysasiakas voi myös itse päivittää ja korjata yrityksen tietoja, mukaanlukien yrityksen yhteyshenkilön tietoja, erityisen tunnuksen ja  salasanan avulla, mitkä toimitetaan asiakkaalle tilausvahvistuksen yhteydessä. 

Kirjalliset korjauspyynnöt voidaan lähettää osoitteeseen:

NV-Tek Oy

Asiakaspalvelu

PL 72, 00701 HELSINKI

sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

9. Muut asiakkaan oikeudet

- Asiakkaalla on oikeus kieltää yritykseen liittyvien tietojen käsittelyn ja ylläpidon suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

- Asiakkaalla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa tietojen (esim. sopimukseen perustuvien tilaustietojen) käsittelyä ja ylläpitoa.

- Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner

Kansainväliset hakupalvelut