T-Drill Oy

T-Drill Oy
T-Drill Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 9 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Anne Hanka (+)

Ampujantie 32 , 66400 Laihia

0408674918
info@t-drill.fi
Y-tunnus:
0548785-8
Toimialat:
Kuvaus:

T-DRILL tarjoaa korkean teknologian palvelua putkien sekä putkien valmistusratkaisujen valmistajana. Vakiotuotteena on laaja valikoima työstökoneita, joita käytetään mm. autoteollisuudesta laivanrakennukseen. Yritys panostai tuotekehitykseen sekä antaa laajaa myynnin jälkeistä tukea.

T-DRILL tarjoaa kehittämiään tuottita mekaanisille urakoitsijoille sekä putkimiehille, joille alunperin keksittiin T-DRILL tee-muotoilu. Sama periaate on edellen käytössä ja sitä soveltaen taataan jatkuvasti parempaa tuotevalikoimaa. Täten pystymme tarjoamaa nopeita sovelluksia aikaisempaa nopeammin, tekemään automaattiset laitteet vielä älykkäämmiksi ja luotettavat järjestelmät vieläkin luotettavammiksi. T-DRILL on vakiinnuttanut paikkansa Suomessa, mutta tuotteiden myynti kattaa koko maailman. Toimintaa kattaa yli 60 maata ja tuotteista myydäänkin yli 95% ulkomaille. T-DRILL on osa Leinolat-konsernia ja meillä on kolme toimitilaa; Suomessa kaksi ja yksi Yhdysvalloissa, Atlantassa.

https://www.facebook.com/TDrillOy/

 

Avainsanat
Juotettu liitos, Haaroitus, Butt hitsattu nivel, Katkaista, flanger, integroidut järjestelmät, Kannettavat työkalut, Haaroitus, hitsaus liitin, siruton leikkaus, putken laippa, putkenpään kehruu, laihia 
Näkymien määrä
300
Verkkosivujen vierailuja
22

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner