Taika Tarot

Taika Tarot
Taika Tarot 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

- -, 04400 Järvenpää

0700 811 22
taikatarot@gmail.com

Ennustajan Tarot-korttien tulkinta tuo apua elämääsi 070081122(1,98e) www.taikatarot.fi

Toimialat:
Kuvaus:

Elämänohjaaja, selvänäkijä, ennustaja - Taika

Parantajasuvun jäsenenä  on herkkyys synnyinlahja. Maalaistalossa sai kasvaa luonnonhelmassa eläinten kanssa. Perheessä oli luonnon hyödyntäminen arkipäivää ja mummon sekä äidin povaaminen myös. Kasvaa aidosti mystiikan maailmassa ja elää elämää ihmisten maailmassa saadakseen sen opin elämästä ja erilaisuudesta, jotta osaa asettua toisen tilaan, on herkkä aistimaan ja tuntemaan, asiakkaan kentät,  asiakkaan tarpeet ja samalla puhelun ohessa voimme pyytää parannuksen sanoilla asioihin ja tilanteisiin asioiden pulpahtaessa esille.

 Puhelin : 0700 811 22   1,98e min + pvm

Avainsanat
ennustaja, selvännäkijä,ennustajat, selvänäkijät, ennustusta, ennustus, parantaja, energiahoitaja, kaukohoitaja, näkijä, ennustaminen, enkelinviesti, selvännäkijät järvenpää, ennustajat järvenpää, ennustaja selvänäkijä,selvänäkijä ennustaja, ennustaja selvännäkijä, selvännäkijä ennustaja,paras ennustaja, paras selvännäkijä,paras selvänäkijä,
Näkymien määrä
174
Verkkosivujen vierailuja
25
Liitteet

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner