SähköRami Oy

SähköRami Oy
SähköRami Oy 4.625 1 5 0

keskiarvo / 8 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Arto Sahlström (+)

Pohjolankatu 10 , 74100 Iisalmi

0400869222
arto.sahlstrom@sahkorami.fi
Y-tunnus:
2449669-6
Toimialat:
Kuvaus:

SähköRami Oy- vuonna 1984 perustettu perheyritys. Liiketoimintakaupan myötä yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi vuonna 2012. Vuonna 2012 saimme Iisalmen Yrittäjien vuoden yrittäjä palkinnon. Työllistämme tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Toiminta-alueemme on pääasiassa Ylä-Savo, mutta tarvittaessa toimimme toki myös kauempanakin. Asiakkaitamme ovat erilaiset yritykset, kunnalliset rakennuttajat sekä yksityiset henkilöt.

Avainsanat
SähköRami Oy, sähköurakointi, sähköasennukset, sähkösuunnittelu, valaisinmyynti, sähkötarvikemyynti, Sähköautomaatio ja instrumentointiasennukset, sähkö- ja automaatiokunnossapito, sähkölämmitysjärjestelmät, yhteisantennijärjestelmät, yleiskaapelointijärjestelmät, turvavalaistusjärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät, videovalvontajärjestelmät, kulunvalvontajärjestelmät, kaapelinäytöt, valokuituhitsaukset, sähkötarvikkeet, kodin valaisimet, energiansäästölamput, Led-valaisimet, sähkömoottorit, sähkölämmittimet, liesituulettimet, kiukaat, liedet, jääkaapit, LV-varaajat, sähkölaitteiden varaosat, iisalmi
Näkymien määrä
82
Verkkosivujen vierailuja
11

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner