Roba Lounge

Roba Lounge
Roba Lounge 5 1 5 0

keskiarvo / 9 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Olli Haverinen (+)

Iso Roobertinkatu 10 , 00120 Helsinki

0451951121
info@robalounge.fi
Y-tunnus:
2733843-1
Toimialat:
Kuvaus:
Helsingin tyylikkäin kokous-, edustus-, juhla- ja saunatila vaativimpaan makuun kaupungin ytimessä. Roba Lounge on sisustusarkkitehdin ja sisustussuunnittelijan yhteisellä pedanttiudella toteutettu tuliterä luomus.

Harmoniset materiaalit, varustelu sekä huikeat yksityiskohdat tekevät tilasta ainutlaatuisen. Täysin automatisoitu av- ja valojärjestelmä (AMX / Helvar)

Modernilla huipputekniikalla varustetut neuvottelupuitteet, joissa on mahdollista järjestää kokous-, koulutus- tai jopa illallistilaisuuksia arvokkaalla tavalla. Kokoustila on tarpeen vaatiessa myös pimennettävissä sähkökaihtimilla. Kokoustilassa istumapaikkoja on n. 25:lle hengelle, jonka lisäksi löytyy seisomapaikkoja n. 50:lle hengelle.

Käytössä on täysin varusteltu keittiö, jossa on kattavat ruoanlaittovälineet sekä täydellinen astiasto jopa 24:lle ruokailijalle. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja, mutta myös catering onnistuu helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Oleskelutila, jossa 70″ näyttö, tasokas äänentoisto, playstation, karaoke sekä lämmintä tunnelmaa luovat höyrytakat.

Roba Loungen sauna- ja kylpyosasto on tilamme helmi, jonka ylpeydellä esittelemme! Siellä on suuri sauna, 70″ näyttö,erittäin tasokas äänentoisto sekä takkakokonaisuus. Sauna- ja kylpyosastossa on myös käytössä keittiö, joten omat ruoat ja juomat ovat sallittuja, mutta myös catering onnistuu.

Roba Loungssa näkyy Elisan Viihde, MTV Total Sport, Ruutu + sekä Viasat Urheilu paketit.

Roba Loungen tiloista löytyy myös akustinen piano.

Korkeatasoiset juhlatilat, saunatilat ja kokoustilat aivan Helsingin keskustassa
Avainsanat
Roba Lounge, asuntojen vuokraus, edustustilat, kokoustilat, edustustilan, kokoustilan, saunatilan, juhlatilan, vuokraus,saunatilat, juhlatilat, av järjestelmä, valojärjestelmä, neuvottelutilat, illallinen, keittiö, ruoanlaittovälineet, astiasto, catering, omat ruoat, omat ruoat, äänentoisto, playstation, karaoke, sauna, saunaosasto, kylpyosasto, takka, höyrytakka, piano, akustinen piano, Helsinki
Näkymien määrä
2396
Verkkosivujen vierailuja
133

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner