Portema Oy

Portema Oy
Portema Oy 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Mika Laine (+)

Tyvenentie 3 , 28190 Pori

0400222066
laskutus@portema.fi
Y-tunnus:
2515870-1
Toimialat:
Kuvaus:

Portema Oy on Pohjois-Porissa hyvien yhteyksien päässä Länsitien tuntumassa jo vuosia toiminut pintakäsittelyalan yritys. Tarjoamme asiakaslähtöisesti sekä yritysten että yksityisten pintakäsittelypalveluja: kattojen pinnoitukset ja maalaukset, kattojen pesut sekä hiekkapuhallukset ja ruiskumaalaukset. Toiminta-alueemme on Pori - Rauma - Turku - Tampere - Helsinki -sektori.

Meillä on liikkuva kalusto, joka palvelee myös paikan päällä tehtävissä kohteissa. Pintakäsittelylaitoksemme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, jossa  suoritamme hiekkapuhallusta sekä ruiskumaalausta. Olemme  erittäin monipuolinen ja luotettava kumppani. Kuulumme tilaajavastuu.fi:n Luotettava Kumppani -järjestelmään. Teemme myös palosuojamaalauksia, joihin meillä on Teräsrakenneyhdistys ry:n myöntämä pätevyystodistus. Portema Oy:llä on myös Lloyd"s Register Quality Assurancen sertifikaatti.

Avainsanat
maalaus, kattopesu, pinnoitus, hiekkapuhallus, ruiskumaalaus, pintakäsittely, palosuojamaalaus, kauhakuormaaja, kaivinkone, kuorma, auto, puoliperävaunu, tienrakennuskone, painting, paintwork, roof, abrasive, blast, veneer, surface, finish, digger, excavator, semi-trailer
Näkymien määrä
211
Sivuston vierailuja
17

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner