Kukkakauppa Valla Fiini

Kukkakauppa Valla Fiini
Kukkakauppa Valla Fiini 3.5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Pauliina Hiukkamäki (+)
  • pauliina@vallafiini.fi

Eteläkatu 1 , 26100 Rauma

028225677
Y-tunnus:
2617859-5
Toimialat:
Kuvaus:
Kukkakauppa Valla Fiinin laadukkaat, taidokkaasti sidotut kukat on nyt tilattavissa myös verkosta. Voit tilata kukkia mistäpäin tahansa ja valita tuletko itse noutamaan kukat liikkeestämme, vai toimitammeko me kukat puolestasi toivomaasi osoitteeseen. Kukat maksetaan kätevästi verkkopankki tunnuksilla.

Palvelemme kaupalla arkisin 9-17, Lauantaisin 9-14 ja Sunnuntaisin 11-15. Tervetuloa! (Viikoilla, joille sisältyy arkipyhiä tai muita juhlapyhiä aukioloajoissa saattaa olla poikkeuksia. Voit tarkistaa silloin aukiolomme numerosta 028225677)
Avainsanat
Kukkakauppa Valla Fiini, Rauma, kukka, kukkakauppa, ruukut, ruukku, kasvit, sidonta, kukkakimppu, kimppu, pullonkoristelu, nouto, toimitus, verkkokauppa, sisustustuotteet, kimput, asetelmat, morsiussidonta, morsiuskimput, surusidonta, juhlakoristelu, kukkakorut, surulaitteet, arkkukoristelu, kortit, surunauhat, rauma
Näkymien määrä
252
Sivuston vierailuja
55

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner