Oy Chebici Ltd

Oy Chebici Ltd
Oy Chebici Ltd 4.55556 1 5 0

keskiarvo / 9 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Vesa Rauttu (+)
  • vesa.rauttu@chebici.fi

Vanha Yhdystie 2 , 04430 Järvenpää

09286559
vesa.rauttu@chebici.fi
Y-tunnus:
0933654-7
Toimialat:
Kuvaus:

CHEBICI - persoonallisia pyöriä omin mitoituksin. Tämä mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ajonautintoon ja tuloksiin.  


CHEBICI valmistaa uusia sekä tuning-periaatteella tehtyjä Fix- ja singlespeed-pyöriä.


CHEBICI on menestyksekäs pyörämerkki, jolla on voittoja takana niin MM- kuin SM-tasolla kilpapyöräilyssä. Pyörämme ovat suosittuja myös triathlon-kilpailuissa. Liikkeen oma pyöräilytiimi "Chebici" on menestynyt myös kansainvälisesti. Chebici-tiimi onkin Suomen pitkäaikaisin.


CHEBICIN lisäksi myynnissä on tunnettuja merkkejä, kuten Alan, Felt, NS Bikes, Specialized, Tähtipyörät, Trek, ym…. Mallistoomme kuuluu pyörät mukulasta mummuun.


CHEBICI tarjoaa kaikki mahdolliset osat ja tarvikkeet kaikkiin pyöriin. Varastossamme löytyy osat niin mummiksiin kuin huippukilpapyöriin.

AUKIOLOAJAT:

ma-pe 9-18

la 9-14

Avainsanat
Oy Chebici Ltd, Urheiluvälineiden ja polkupyörien vähittäiskauppa, pyörien varaosat, pyörä, pyörät, polkupyörä, polkypyörät, chebici, chebici pyörä, chebici pyörät, chebici polkupyörä, chebici polkypyörät, pyörät Järvenpää, polkupyörät Järvenpää, Alan, Alan polkupyörät, Brompton, Brompton taittopyörä, Felt, Felt polkupyörät, Pashley, Pashley polkupyörät, Tähtipyörä, Tähtipyörät, pyörähuolto, pyörän huolto, pyörän varaosat, pyörätarvikkeet, pyöräily, pyöräilyasut, pyöräilyasusteet, Järvenpää
Näkymien määrä
1632
Verkkosivujen vierailuja
87

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner