Nakkilan Metalli Oy

Nakkilan Metalli Oy
Nakkilan Metalli Oy 4.5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Tapio Koota (+)

Anolantie 23 , 29250 Nakkila

025373748
0505248750
sales@nakkilanmetals.com
Y-tunnus:
2566862-1
Toimialat:
Kuvaus:

Nakkilan Metalli Oy on erikoistunut hitsaus- ja levytöihin.

Osaamisaluettamme ovat vaativat erikoismetallityöt. Henkilökunnallamme on vuosikymmenten osaaminen vaativista levy- ja hitsaustöistä eri materiaaleille kuten HST, Titaani, Duplex, Hastelloy, Inconell. Mittatarkat paloittelu, levy- ja muotorautamankeloinnit, sekä hitsaukset eri menetelmin suoritamme laatustandardeja noudattaen. Valmistajana Nakkilan Metals yhtymällä on erikoisosaamista teräksen lisäksi erityisesti erikoismateriaaleista kuten Titaani, Dublex, Hastelloy, Inconell, HST ja Kupari. Moderni konekanta ja osaava henkilökunta takaavat korkean laadun. Noudatamme kaikissa toimissamme laatustandardi SFS-EN-ISO 9001:2015. Hitsauksemme ovat sertifioitu SFS-EN 3834-2 mukaan.

Avainsanat
metalli, hitsaus, levytyö, levytyöt, koneistus, ruuvikuljettimet, ruuvikuljetin, huolto, varaosa, takuu, duplex, titaani, zirkonium, juoksupyörä, kierukka, suodattimet, venttiili, venttiilit, koneistus, konekanta, sekoitusteknologia, valmistus, suunnittelu, hydrometallurgia, paperiteollisuus, elintarviketeollisuus, vedenkäsittely, prosessiarviointi, varaosapalvelu, nakkila
Näkymien määrä
109
Sivuston vierailuja
6

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner