Marttilan Osuuspankki

Marttilan Osuuspankki
Marttilan Osuuspankki 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Marjo Rantanen (+)
  • marttilan@op.fi

Kirkkotie 2, 21490 Marttila

0102551801
marttilan@op.fi
Y-tunnus:
0135083-8
Toimialat:
Kuvaus:
OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Se tarjoaa asiakkailleen parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen, jotka ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja varallisuudenhoito.

Ryhmän muodostavat noin 180 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. OPn perustehtävä on edistää omistajajäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pitkäjänteinen asiakkaan ajatteleminen näkyy myös jatkuvana uudistumisena. Palveluja ja tuotteita kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.
Avainsanat
Marttilan osuuspankki, op, osuuspankki, osuuspankit, pankit, pankkitoimintaa, pankkitoiminta, vahinkovakuutus, vahinkovakuutukset, vakuutus, vakuutukset, varallisuudenhoitoa, varallisuudenhoito, pankkipalvelu, pankkipalvelut, pankkipalveluja, sijoituspalvelu, sijoituspalvelut, sijoituspalveluja, vakuutuspalvelu, vakuutuspalvelut, vakuutuspalveluja, autovakuutus, henkilöasiaakkaat, yritysasiakkaat, lainaa, laina, rahoitus, rahoitusta, Marttila
Näkymien määrä
1713
Verkkosivujen vierailuja
87

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner