Mäkelä Alu Oy

Mäkelä Alu Oy
Mäkelä Alu Oy 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Mika Korkea-Aho (+)
  • mika.korkea-aho@makelaalu.fi

Mäkeläntie 2 , 62830 Luoma-Aho

065577612
posti@makelaalu.fi
Y-tunnus:
0509084-2
Toimialat:
Kuvaus:
MÄKELÄ ALU OY ON YLI 70-VUOTIAS PERHEYRITYS
20-vuotias Fredrik ”Reeti” Mäkelä toteutti unelmansa omasta yrityksestä vuonna 1937. Teknisesti lahjakas Fredrik ennakoi tulevia tarpeita ja muutoksia, joiden mukaan hän kehitti jatkuvasti tuotteita ja tuotantoa. Läkkipellistä siirryttiin maitotonkkien tinaukseen, kiukaisiin, ilmastointijärjestelmiin ja kattopelteihin. Markkinoinnissa luotettiin henkilökohtaisiin kontakteihin. Vuosikymmenien aikana yritys tarttui uusiin virtauksiin ja teki rohkeita investointeja, jopa laman kynnyksellä. Tulevaisuuden takeeksi henkilökuntaa koulutettiin ja heidän hyvinvoinnistaan pidettiin hyvää huolta. Perheyrityksen rohkeus ja yritteliäisyys loivat tulevaisuutta paitsi Mäkelä Alulle myös alueen ihmisille.
Avainsanat
Mäkelä Alu Oy, alumiiniprofiili, alumiiniprofiilit, alumiiniprofiileja, Pulverimaalaus, Pulverimaalausta, pintakäsittely, pintakäsittelyä, pintakäsittelyt, lattatangot, kulmatangot, neliötangot, neliöputket, pyörötangot, pyöröputket, kuusiotangot, kuusioputket, u-tangot, suorakaideputket, CNC-työstö, hitsaus, sahaus. taivutus, kokoonpano, hionta, kiillotus, kuviopinnoitus, Luoma-aho
Näkymien määrä
572
Sivuston vierailuja
42

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner