Loimaan Kotipesä Oy

Loimaan Kotipesä Oy
Loimaan Kotipesä Oy 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Eva-Stina Haalijoki-Koski (+)
  • toimisto@lokope.fi

Opistontie 4 , 32210 Loimaa

0102812208
toimisto@lokope.fi
Y-tunnus:
2413208-3
Toimialat:
Kuvaus:

Loimaan Kotipesä Oy tarjoaa laadukkaita sosiaalipalveluja vankalla ammattitaidolla. Sijaishuoltoyksikkö tarjoaa turvallisen kodin, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoitoa ja kasvatusta, ympärivuorokautista tukea ja turvaa avohuollon tukitoimena sijoitetuille ja huostaanotetuille lapsille ja nuorille. Perhepalvelut tarjoaa tukea lapsille, nuorille ja perheille heidän kehitysympäristöissään. Palvelumuotojamme ovat tuettu asuminen, perheohjaus ja tehostettu perhetyö, ammatillinen tukihenkilötyö ja jälkihuoltotyö. Tuetun asumisen palvelussa käytössämme on asunnot itsenäistyville nuorille tai perheille samassa pihapiirissä toimitilojemme kanssa.

Meidät tavoittaa myös numeroista +358505209577 ( HELMIYKSIKKÖ ) ja +358505014220 ( OIVAYKSIKKÖ )

Avainsanat
loimaa, turku, salo, sijaishuolto, sosiaalipalvelu, avohuolto, huostaanotto, tuettu, asuminen, perheohjaus, perhetyö, tukihenkilötyö, jälkihuoltotyö, lastensuojelu, kiintymyssuhdehäiriö, kansanopisto, peruskoululinja, liikuntarajoite, sosiaaliohjaus, nuori, valvottu, ohjattu, tapaaminen, kotipesä
Näkymien määrä
300
Verkkosivujen vierailuja
25

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner