Lastensuojeluyksikkö Leppälintu Oy

Lastensuojeluyksikkö Leppälintu Oy
Lastensuojeluyksikkö Leppälintu Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Juho Kaleva (+)

Vuorenmäentie 14 , 61800 Kauhajoki

0447220210
etunimi.sukunimi@leppalintu.fi
Y-tunnus:
2364613-8
Toimialat:
Kuvaus:

LASTENSUOJELUYKSIKKÖ LEPPÄLINTU

Leppälintu on yksityinen lastensuojelupalveluiden tuottaja Kauhajoella. Palvelutarjontaamme kuuluu neljästä asumisryhmästä koostuva 14-paikkainen sijaishuoltoyksikkö kiireellisesti huostaan otetuille, huostaan otetuille ja/ tai avohuollon tukitoimin sijoitetuille lapsille ja nuorille. Leppälinnun palveluihin kuuluu myös kaksi perhekuntoutusasuntoa, jolloin Leppälintuun voi tulla koko perhe.

Leppälinnun kautta järjestyy myös yksilöllisesti räätälöidyt lastensuojelun avo- ja jälkihuollon palvelut eri tarpeisiin.

Palvelun tarjoajana pyrimme olemaan kuntien luotettava ja joustava yhteistyökumppani. Leppälinnun henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Leppälintu toimii myös harjoittelupaikkana sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille.

Avainsanat
Leppälintu, lastensuojelu, lastensuojeluyksikkö leppälintu, lastensuojeluyksikkö, lastensuojelu Kauhajoki, Lastensuojeluyksikkö Kauhajoki, sijaishuoltopalvelut, sijaishuolto, sijaihulto kauhajoki, perhekuntoutus, perhekuntoutus kauhajoki, avohuolto, jälkihuolto, avo- ja jälkihuolto, Nuorten kuljetukset, sosiaalityöntekijä, sosiaalityö, sosiaalityö Kauhajoki
Näkymien määrä
471
Verkkosivujen vierailuja
32

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner