Lakeuden Ekolämpö Oy

Lakeuden Ekolämpö Oy
Lakeuden Ekolämpö Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 3 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Timo Majamäki (+)
  • timo.majamaki@lakeudenekolampo.fi

Tuottajantie 23 , 60100 Seinäjoki

0407167635
pasi.hietikko@lakeudenekolampo.fi
Y-tunnus:
2774599-3
Toimialat:
Kuvaus:

Energiatehokkaita ja ekologisia lämmitysratkaisuja Seinäjoen seudulla | Seinäjoki, Lapua, Ilmajoki

Insinööritoimisto Lakeuden Ekolämpö Oy on maalämpöjärjestelmien asiantuntija. Räätälöimme kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset lämmitysratkaisut kaikkiin koteihin, myös suurempiin kiinteistöihin kuten kerrostaloihin ja halleihin. Markkinoiden parhailla lämpöpumpuilla sekä ammattilaisen asennustyöllä saadaan jokaiseen kiinteistöön sopiva malli, joka tarjoaa selvää säästöä ja optimaalista tehoa rakennuksen lämmitykseen. 

Olemme toimittaneet ja asentaneet yli 15 vuoden aikana satoja lämpöpumppuratkaisuja ympäri maakuntaa. Tavoitteenamme on solmia pitkäikäisiä asiakassuhteita ja luoda vahva luottamus alan parhaimpiin kuuluvana maalämpöpumppujen toimittajana. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksemme

Lakeuden Ekolämpö Oy - lämpöpumppualan asiantuntija Seinäjoella

Lakeuden Ekolämpö Oy on lämpöpumppulämmitykseen keskittynyt insinööritoimisto Seinäjoella. Olemme toimineet jo 15 vuoden ajan tarjoten niin kotitalouksien kuin yritysten tarpeisiin mahdollisimman ekologisia sekä kustannustehokkaita lämmitysratkaisuja. Edustamme uusinta alan tekniikkaa ja ammattiosaamista, joiden voimin pyrimme löytämään asiakkaillemme parhaan lämmitysjärjestelmän. 

Tuotteisiimme kuuluvat

maalämpöpumput

ilma-vesilämpöpumput

ilmalämpöpumput

aurinkolämpöjärjestelmät

käyttövesi- ja puskurivaraajat

lattialämmitysjärjestelmät 

Avaimet käteen -palvelua

Vuodet ovat kartuttaneet kokemusta asennustyöstä ja kehittäneet meistä lämpöpumppualan asiantuntijoita. Olemme kehittäneet myös palvelumme laatua, jotta asioiminen kanssamme sujuisi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Tarjoammekin avaimet käteen -palvelua, jolloin me suunnittelemme asiakkaallemme parhaan pumppuratkaisun, hoidamme asennuksen ja varmistamme, että asiakkaamme paitsi saavat laitteistosta optimaalisen hyödyn myös oppivat käyttämään laitetta oikein. 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä lämmitysasiat kuntoon!

Avainsanat
eko, lämpö, ekolämpö, energia, energiatehokkuus, lämmitys, lämmitysratkaisut, maalämpö, ympäristöystävällinen, rakentaminen, uudisrakentaminen, omakotitalo, kerrostalo, insinööritoimisto, lämpöpumppu, vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput, lämpöpumput, lattialämmitys, varaajat, aurinkopaneelit, aurinkolämpö, aurinkolämpöjärjestelmät, seinäjoki, lapua, ilmajoki, Miljö, värme, värme, energi, energieffektivitet, uppvärmning, uppvärmningslösningar, geotermisk, miljövänlig, konstruktion, nybyggnad, familjehus, lägenhetsbyggnad, ingenjörskontor, värmepump, vattenvärmepumpar, luftvärmepumpar, värmepumpar, golvvärme, Eco, heat, energy, energy efficiency, heating, heating solutions, geothermal, environmentally friendly, construction, newbuilding, family house, apartment building, engineering office, heat pump, water heat pumps, air heat pumps, heat pumps, floor heating
Näkymien määrä
392
Verkkosivujen vierailuja
51

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner