Kokkipuoti Oy

Kokkipuoti Oy
Kokkipuoti Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 3 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Kiira Öhblom (+)
  • kokkipuoti@kokkipuoti.fi

Korkeavuorenkatu 45 , 00130 Helsinki

0102312090
kokkipuoti@kokkipuoti.fi
Y-tunnus:
0104425-9
Toimialat:
Kuvaus:

Keittiökultuuria vuodesta 1968! Kokkipuoti juhlistaa ruuanvalmistuksen ja ruokakulttuurin rikasta historiaa.

Kokkipuoti edustaa korkeaa laatua huolella valikoidulla ja tarkoituksenmukaisella tuotetarjonnalla ja hyvällä palvelulla. Kokkipuoti on yksi alansa pioneereja Euroopassa ja on jo liki viidenkymmenen vuoden ajan – perustettu vuonna 1968 – tarjonnut laadukkaita vaihtoehtoja suomalaisille kotitalouksille ja edistänyt näin osaltansa suomalaisten keittiökulttuuria.

Kokkipuodin toiminta ydin on hyvien ja tarkoituksenmukaisten keittiövälineiden myynti. Myytävänä olevat tuotteet on valittu huolella alan parhaimmistosta. Erityisen tärkeitä ovat hyvät keittiöveitset, laaja valikoima paistinpannuja sekä klassiset ranskalaiset valurautapadat – kuparikattiloita unohtamatta.

Asiantuntevat myyjät sekä neuvojen antaminen tuotteiden oikeaan käyttöön ja hoitoon ovat tärkeä osa Kokkipuodin palvelua. Sillä varmistetaan, että asiakas valitsee tarvitsemansa työvälineet ja astiat oikein ja on tyytyväinen ostamaansa tuotteeseen pitkään.

Kokkipuoti haluaa panostaa laadukkaiden tavaroiden lisäksi tunnelmalliseen myymälään, joka elää sesonkien mukaan sekä kauniisiin lahjakääreisiin. Kokkipuodin lahjakortti on vuosia ollut pidetty ja onnistunut lahja.

Nykyisin liikettä johtaa toisessa polvessa perustajien, Kirsti ja Jyrki Valtasen, tytär Kiira Öhblom.

Avainsanat
Veitset, Kokkiveitset, Santokut,Juures- ja pienveitset, Liha- ja kalaveitset, Leipä- ja sahalaitaveitset, Pihviveitset, Erikoisveitset, Veitsi- ja tukkisetit, Veitsenteroittimet, Veitsien säilytys, Leikkuulaudat, Sakset ja avaajat, Wüsthof, Zwilling, Global, Kai, Mac, Valmistusastiat, Paistinpannut ja parilat, Kattilat, Kasarit, Padat, Uuniastiat, Erikoisastiat, Le Creuset, Scanpan, Työvälineet, Pippurimyllyt, Morttelit, Mitat, kulhot, siivilät, Lastat, nuolijat, vatkaimet, siveltimet, Pasta, Liha, Kala ja äyriäiset, Muna, Hedelmät, yrtit, vihannekset, Leivonta, Leivontavuoat, Muffini- ja annosvuoat, Leipä ja pizza, Työvälineet, kulhot ja mitat, Koristelu, Tarjoilu, Nordic Ware, Juomat, Samppanja, Viini, Cocktail, olut & muut, Tee- ja kahvi, Pienkoneet, KitchenAid ,Kattaus, Tarjoiluastiat ja -välineet, Versace
Näkymien määrä
563
Verkkosivujen vierailuja
47

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner