Kiinteistöharmonia Oy

Kiinteistöharmonia Oy
Kiinteistöharmonia Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 7 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Jyrki Kemppainen (+)
  • asiakaspalvelu@kiiha.fi

Palkkatilankatu 7 A , 00240 Helsinki

0207528440
asiakaspalvelu@kiiha.fi
Y-tunnus:
0933385-6
Toimialat:
Kuvaus:

Kiinteistö­harmonia Oy on asiantunteva, hyvän ja tasapainoisen palvelun isännöitsijä­toimisto pääkaupunki­seudulla Isännöinti on helposti tavoitettavaa ja palvelu asiakaslähtöistä. Kiinteistöharmonia tarjoaa asiantuntevaa ja persoonallista isännöintipalvelua, jonka tähtäimessä on kiinteistön kokonaisvaltainen huolenpito. Ota yhteyttä Kiinteistöharmoniaan, kun etsinnässä on hyvä isännöitsijä. Toimialueena on koko Helsinki. 

Kiinteistöharmonia tarjoaa hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä tehtäviä. Isännöitsijä toimii tiiviissä yhteistyössä taloyhtiösi kanssa tuoden hallinnollisiin, taloudellisiin ja teknisiin tehtäviin oman asiantuntemuksensa. Hän huolehtii osaltaan kiinteistön arvon ja asumisviihtyisyyden toteutumisesta parhain mahdollisin keinoin. Voit siis huoletta luottaa isännöinnin Kiinteistöharmonian käsiin. 

Kiinteistöharmonia tarjoaa helppoa sähköistä ja kasvokkaista asiointia. Tarjouspyynnön isännöinnistä voit jättää helposti sähköisellä lomakkeella. Huoneistossa tehtävien remonttienkin ilmoitus käy kätevästi, samoin asiakirjatilaukset. 

Kiinteistöharmonian isännöitsijä istuu mielellään kanssasi alas keskustelemaan taloyhtiösi nykytilanteesta, tulevaisuudesta ja kehitysideoista. Isännöinti räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaiseksi palveluksi. Ota yhteyttä!

Avainsanat
kiinteistö, kiinteistöharmonia, kiinteistöharmonia oy, isännöitsijä, isännöinti, isännöintipalvelu, isännöinti helsinki, isännöitsijä helsinki, isännöitsijätodistus, tarjous isännöinnistä, tarjous isännöinti, remontti-ilmoitus, remonttiilmoitus, isännöitsijätodistus, tilaa isännöitsijätodistus, isännöitsijäntodistus, palkkatilankatu, palkkatilankatu 7a, kiiha, asiakaspalvelu kiiha, maksuhuomautus, avaintilaus, avaintilaukset, jyrki kemppinen, helsinki
Näkymien määrä
2300
Verkkosivujen vierailuja
46

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner