Kiikoisten Osuuspankki

Kiikoisten Osuuspankki
Kiikoisten Osuuspankki 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Pia Segerman (+)
  • pia.segerman@op.fi

Kiikostentie 333 , 38360 Sastamala

0102571001
kiikoisten@op.fi
Y-tunnus:
0134005-8
Toimialat:
Kuvaus:

OP Kiikoisten konttori sijaitsee Sastamalan kaupungin Kiikoisissa. Konttoripalvelun lisäksi asiakkaidemme käytössä ovat kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut. OP Kiikoisten toiminnan perusarvot ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus sekä yhdessä asiakkaidemme kanssa menestyminen. Perustehtävämme on vahvan vakavaraisuutemme ja tehokkuutemme avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaillemme ja toimintaympäristöllemme.

Avainsanat
Kiikoisten Osuuspankki, OP Kiikoinen, Osuuspankki Sastamala, OP Sastamala, Osuuspankki Kiikoinen, Kiikoinen, Sastamala, pankki Kiikoinen, pankki Sastamala, finanssipalvelut, vakuutus, vakuutukset, yrityspalvelut, rahoitus, rahoitukset, luotot, laina, lainat, säästämisen ratkaisut, sijoittaminen, omistaja-asiakas, omistaja-asiakas Kiikoisten Osuuspankki, OP yritysasiakas, Osuuspankki yritysasiakas, pankkipalvelut
Näkymien määrä
206
Verkkosivujen vierailuja
15

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner