Kihniön Apteekki

Kihniön Apteekki
Kihniön Apteekki 4.5 1 5 0

keskiarvo / 8 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Tommi Härkönen (+)

Prunnintie 6 , 39820 Sipoo

034484214
apteekki.kihnion@gmail.com
Y-tunnus:
2748203-8
Toimialat:
Kuvaus:

Palveleva apteekki Kihniössä

Kihniön apteekki tarjoaa kattavat ja laadukkaat apteekkipalvelut kaikille kihniöläisille. Apteekkimme sijaitsee keskellä Kihniön kuntaa hyvien kulkuyhteyksien varrella, varrella valtateiden 3 ja 23 risteyksen koilliskulmassa: Parkanosta 25 km koilliseen, Virroilta 35 km länteen, Kurusta 51 km luoteeseen ja 47 km Jalasjärveltä kaakkoon.

Tuttu henkilökunta apuna

Apteekkimme palvelee asiakkaitaan avarissa tiloissa ja apteekin pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Tuttu apteekkari Petteri Pietikäinen henkilökuntineen opastaa sinua kaikissa lääkitykseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, ammattitaidolla. Kanssamme voit tulla keskustelemaan myös itsehoitotuotteista ja ohjaamme sinua tuotteiden oikeaan käyttöön yksilöllisesti.

Tarjoamme laadukkaat ja laajat apteekkipalvelut. Löydät myös kuukausittain vaihtuvat tarjouksemme täältä. Ota yhteyttä Kihniön apteekkiin ja kysy lisää!

Avainsanat
apteekki,lääkkeitä,ensiapu,Reseptit,Lääkkeet,Lääkeneuvonta,Luontaistuotteet,Kosmetiikka,Ravintovalmisteet,Laastarit,Vitamiinit,Lääkejätteen vastaanotto,kissat,koirat,eläimet,farmaci, medicin, första hjälpen, recept, Produkter, Pharmaceutical Consulting, Smink naturlig, näringsprodukter , plåster, vitaminer, läkemedelsavfall acceptans, katter, hundar, djur,Pharmacy, medicines, first aid, Recipes, Medicines, Medical Advice, Preservatives, Cosmetics, Nutritional Supplements, Plasters, Vitamins, Medical Waste Reception, Cats, Dogs, Kihniö
Näkymien määrä
1013
Verkkosivujen vierailuja
40

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner