K. Hilakivi Ky

K. Hilakivi Ky
K. Hilakivi Ky 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Matti Hilakivi (+)
  • matti.hilakivi@hilakivi.fi

Asematie 11, 86400 Vihanti

0440892285
matti.ilakivi@kotinetti.com
Y-tunnus:
0589328-2
Toimialat:
Kuvaus:
Hilakivi on Raahen Vihannissa sijaitseva monipuolinen rautakauppa, joka toimii niin pelletin ja kuivaheinän toimittajana, Goldengrass-myyjänä, Stigan edustusliikkeenä Matkahuollon asiamiespisteenä, VR Lipunmyyntipisteenä kuin Alkon noutopisteenä. Kaikkein tärkeintä meille on tuottaa joustavia palveluita vastaten asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Jos jotain ei juuri tällä hetkellä löydy hyllystämme, pyrimme täydentämään ja tarvittaessa toimittamaan sen suoraan osoitteeseesi tuossa tuokiossa. Pellettiä voit noutaa suoraan varastostamme tai tilata toimitettuna pihaan. Toimitamme pellettiä esimerkiksi Oulun alueelle, Kuusamoon ja Rovaniemelle.
Avainsanat
pelletti, rautakauppa, pellettimyynti, rautaukauppa, lämmityspelletti, kuivapelletti, Pellettitoimitukset, Maataloustuotteita ja -tarvikkeita, MH Asiamiespalvelu, Alkon noutopiste, VR Lipunmyyntipiste, Vihanti
Näkymien määrä
1186
Sivuston vierailuja
102

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner