Johns Woodwork Kommandiittiyhtiö

Johns Woodwork Kommandiittiyhtiö
Johns Woodwork Kommandiittiyhtiö 4.5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Rodriguez Garzia (+)

Tetriläntie 8 A 4 , 90460 Oulunsalo

0456970525
myynti@johnsww.fi
Y-tunnus:
2791175-2
Toimialat:
Kuvaus:

Johns Woodwork on rakennuspuusepän palveluita tarjoava yritys jonka kotipaikka on Oulunsalo. Omistajalla on mestaripuusepän koulutus. Kokemusta on kertynyt jo yli 10 vuoden takaa kalusteiden ja kaapistojen valmistuksesta.

Yritys tarjoaa monipuolista palvelua aina asiakaslähtöiset heidän toiveita kunnioittaen. Hoidamme työt suunnittelusta asennukseen asti asiakkaan kanssa yhteistyössä. Mottomme on "If you can dream it, we can make it". Asiakkaita ovat yksityiset henkilöt sekä julkiset yritykset. Teemme asiakkaiden toiveiden mukaisesti mittatilaustöitä, voit tuoda kuvan, luonnoksen tai vaikkapa pelkän dean haluamastasi tuottesta ja puuseppämme suunnitelee sen sinulle. Mikäli tilaat tuotteen on silloin suunnittelu ilmaista.

Palveluihimme kuuluvat: keittiöiden 3D suunnittelu, mittatilaustyöt, kalusteet ja kaapit, entisöinti, maalauspalvelut, toteutus ja asennus, ja kaikenlaiset kunnostustyöt.

Tutustu kattaviin kotisivuihimme https://www.johnsww.fi/

Tarkista myös verkkokauppamme jossa on jo valmiita tuotteita ja heloja myynnissä.

Avainsanat
Mittatilaustyöt, kaapit ja kalusteet, entisöinti, maalauspalvelut, keittiöiden 3D suunnittelu, toteutus, asennus, kunnostustyöt, 3D tulostuspalvelu, Uniikit kaapistot, mittatilaustyönä valmistetut huonekalut, mittatilaus kalusteet,pienesineet, mestaripuuseppä, keittiön kaapit, vaatekaapit, verkkokauppa, Oulunsalo, Pohjoispohjanmaa, 3D mallit, Johns Woodwork Kommandiittiyhtiö, kaappeja, kalusteita, käsintehdyt, keittiön asennus, keittiökalusteet, keittiökalusteita, keittiö, keittiöt, keittiöt, Oulu, kalustepalvelu, keittiöremontti, keittiöremontit, oulunsalo
Näkymien määrä
59
Verkkosivujen vierailuja
10

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner