Jätehuolto T. Askonen

Jätehuolto T. Askonen 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Teuvo Askonen (+)
  • 0400591865   
  • teuvo.askonen@kuljetusaskonen.fi

Mäkikuja 4 , 27510 Eura

0400591865
teuvo.askonen@kuljetusaskonen.fi
Y-tunnus:
1306959-2
Toimialat:
Kuvaus:

Jätehuolto T. Askonen on vuonna 1974 perustettu perheyritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Euran Fankkeen teollisuusalueella.

Pyhäjärviseudun Ympäristöhuolto Oy vastaa alueella kotitalouksien jätehuollosta ja jäteastioiden tyhjennyksistä.

Palveluihimme kuuluu erilaiset jätehuoltoon liittyvät tehtävät kuten jäteastioiden tyhjennykset, jätteiden vastaanotto, viemäreiden avaukset ja teollisuuden pesut.

Meillä nyt myös SER vastaanottopiste! Vastaanotamme sähkö- ja elektroniikkalaiteromua eli kodinkoneet, viihde-elektroniikkaa, sähkötyökalut jne.

Avainsanat
jätteen keräys, jätehuolto, putkistojen kuvaus, SER vastaanottopiste, Tietoturvamateriaalin tuhoaminen, Jätteiden vastaanotto, Energia ja rakennusjätteiden vastaanotto ja käsittely, Rakennus- ja puujäte, Energiajäte, Keräyspaperi, Keräyspahvi, Viemärihuolto, Rasva- ja sadevesikaivojen puhdistukset, Hiekkavesijätteiden käsittely ja vastaanotto, Kaivojen ja erottimien tyhjennykset ja pesut, korkeapainepesut, kuumavesipesut, : tietoturvamateriaalin tuhoaminen,viemärikuvaus, viemärikuvaukset, suurtehoimuroinnit, jätteiden vastaanotto, viemärihuolto, syväkeräyssäiliöiden tyhjennykset, jäteastioiden pesu, vaihtolavojen vuokraus, Eura
Näkymien määrä
1027

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner