IIPPO OY

IIPPO OY
IIPPO OY 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Klaus Shalman (+)

Porkkarinne 1 , 80230 Joensuu

0400193670
iippo@iippo.fi
Y-tunnus:
2187903-4
Toimialat:
Kuvaus:

LUOTETTAVA HOME- JA ASBESTIPURKU JOENSUUN ALUEELLA Iippo Oy on vahvasti purkutöihin erikoistunut yritys. Toteutamme home- ja asbestipurut mittavalla kokemuksella Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Home- ja asbestipurku on luvanvaraista työtä. Yrityksellemme on vahvan ammattitaidon osoituksena myönnetty asbestipurkulupa.

Palveluihimme kuuluu myös timanttisahaus ja -poraus. Monipuolisen ja nykyaikaisen kalustomme avulla suoritamme työt siististi ja tehokkaasti. Toimimme luontevasti sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa.

Teemme lisäksi vakaalla osaamisella betonilattioiden jyrsintää ja hiontaa. Asiantunteva henkilökuntamme pitää huolen siitä, että työn jälki on aina korkealaatuista ja asiakkaan toiveiden mukaista. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asbestipurusta tai muista palveluistamme, niin katsotaan miten voimme parhaiten palvella!

Avainsanat
timanttisahaus, timanttiporaus, asbesti, asbesti-ja homepurkutyö, betonilattian hionta, betonilattia, betonilattian jyrsintä, Joensuu, itä-suomi
Näkymien määrä
164
Sivuston vierailuja
10

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner