Hypowell Oy

Hypowell Oy
Hypowell Oy 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Mikko Nihtilä (+)

Huumantie 5 , 48230 Kotka

0407291162
hypoxikotka@gmail.com
Y-tunnus:
2803678-5
Toimialat:
Kuvaus:

Studiomme sijaitsee Kotkassa, Hyvinvointikeskus Huuman yhteydessä, osoitteessa Huumantie 5. Studiolla sinua palvelevat studiovastaava Jenni Moilanen ja Iisa Nihtilä.

Aukioloajat

Studiomme on avoinna arkisin joustavasti. Olemme avoinna varausten mukaan myös aikaisin aamulla, iltaisin sekä tarvittaessa lauantaisin. Studio on helposti lähestyttävissä autolla. Huuman edustalla on laaja, ilmainen pysäköintialue. Linja-auto pysäkki on noin sadan metrin päässä.

Maksuvälineet

Meillä voit maksaa pankki- ja luottokorttien lisäksi myös liikuntaseteleillä- korteilla.

HYPOXI on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla ja näin muuttamaan kehon muotoa

HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton alueilla. HYPOXI sopii naisille ja miehille.

Menetelmä vähentää tehokkaasti myös selluliittia. HYPOXIn avulla ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin. HYPOXI on patentoitu ja näkyviä sekä mitattavia tuloksia saa jo 4 viikossa, ilman riskejä tai haitallisia sivuvaikutuksia. Tulokset perustuvat rasvanpolttoon ja ovat pitkäkestoisia.

Studiolla sinua ohjaa aina koulutettu ja ammattitaitoinen HYPOXI-ohjaaja, jolta saat myös muita ravintoon ja liikuntaan liittyviä henkilökohtaisia vinkkejä!

Miksi en voi saada samoja tuloksia tavallisen liikunnan ja ruokavalion yhdistelmällä? Tavallinen laihdutus ei kohdista rasvanpolttoa vaan rasva palaa parhaiten sieltä, missä on hyvä verenkierto, naisilla usein ylävartalossa. Ongelma-alueet sen sijaan pienenevät suhteessa vain vähän.

Siksi HYPOXI-studioita on jo yli 3000 43:ssa eri maassa ja vannoutuneisiin käyttäjiin kuuluu muiden muassa Robbie Williams ja Cheryl Cole.

https://www.instagram.com/hypoxistudiokotka/

Avainsanat
liikunta, liikuntastudio, kotka, rasvanpoltto, laihduttaminen, verenkierto, hypoxi, urheilijoille, exercise, exercise studio, eagle, fat burning, dieting, blood circulation, hypoxi, athletes, motion, motion studio, örn, fettförbränning, bantning, blodcirkulation, hypoxi, idrottare
Näkymien määrä
129
Verkkosivujen vierailuja
34

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner