Heimo Palovaara Ky

Heimo Palovaara Ky 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Heimo Palovaara (+)

Unarintie 46 , 99600 Sodankylä

0400217396
0400217396
Y-tunnus:
1958504-5
Toimialat:
Kuvaus:
Jos kaipaat kotiisi aitoa ja lämmintä sydäntä, Heimo Palovaara Ky auttaa sinua. Teemme Nunnauunien asennukset asiantuntevasti, vuosien kokemuksella ja aikataulussa pysyen. NunnaUuni-tulisijat ovat tuoneet lämpöä ja tunnelmaa koteihin jo yli 30 vuoden ajan.

NunnaUunit valmistetaan ehyestä ja yhtenäisestä luonnonkivestä, ainutlaatuisesta Mammutti-vuolukivilajista, jonka kuumuudenkestävyys, erinomainen lämmönjohtavuus ja hyvä lämmönvarauskyky takaavat ainutlaatuisen lämpönautinnon.

Tyylikäs NunnaUuni-mallisto täydentää hyvin myös muita energiaratkaisuja kuten maa- ja ilmalämpöpumppuja.
Avainsanat
takka, uuni, leivinuuni, tulisija, nunna, nunnauuni, heimo, palovaara, sodankylä, lappi, takkaleivinuuni, tunneli, tunnelitakka, liesi, liesitakka, injektori, injektoritakka, deko, dekotulisija, koti, lämpö, lämmitys, lämmitysjärjestelmä, maa, maalämpö, maalämpöpumppu, ilma, ilmalämpö, ilmalämpöpumppu, asennus, asennukset, energiaratkaisu, energiasäästö, säästö, varaava takka, varaava, mittatilaus, mittatilaustyö, räätälöity, haudutus, kypsennys, leivonnainen, paistaminen, paisto, paisti, tilanjakaja, kulmatakka, vuolukivi, vuolukivitakka, mammutti, mammuttiuuni, mammuttitakka, asiakaspalvelu, asiantuntija, Sodankylä
Näkymien määrä
632

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner