Halikon Hinaus

Halikon Hinaus
Halikon Hinaus 4.83333 1 5 0

keskiarvo / 9 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Rauno Nikander (+)

Kirjastolantie 84 , 24240 Salo

0440121715

halikonhinaus@hotmail.com
Y-tunnus:
1991250-1
Toimialat:
Kuvaus:

Halikon hinaus on kokenut alan yritys. Laadukkaalla ja nykyaikaisella kalustollamme hoidetaan niin henkilö- kuin pakettiautojen ja kevytkuorma-autojen hinaukset. Myös moottoripyörien ja asuntovaunujen kuljetukset onnistuvat ammattilaistemme toimesta. Liikumme ripeästi palvellen kaikkia tiellä liikkujia koko Varsinais-Suomen alueella.

Hinaamme, kuljetamme ja autamme kaikkina vuorokauden aikoina. Halikon hinaus auttaa, kun autosi on jättänyt tienvarteen, tarvitsee käynnistysapua tai kun se on hinattava turvallisesti toiseen paikkaan.

Palvelemme Varsinais-Suomessa Salon alueella nopeasti ja luotettavasti 24 h/vrk.

Tarjoamme hinauspalvelut: Henkilö- ja pakettiautojen sekä kevytkuorma-autojen (enintään 5,5 tn) hinaukset Ojastavedot Käynnistysavut Asuntovaunujen ja moottoripyörien kuljetukset

Avainsanat
hinauspalvelu, hinaus, kuljetus, kuljetukset,Halikon Hinaus, autojen ja pakettiautojen hinaukset, moottoripyorien kuljetukset, hinauspalvelu, hinaus, kuljetus, kuljetukset, Halikko, Kemiö, Perniö, Varsinais-Suomi, ojastavedot, ojastaveto, vetoapu, käynnistysavut, käynnistysapu, käynnistys, salo
Näkymien määrä
1883
Verkkosivujen vierailuja
52

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner