Haka Gym ry

Haka Gym ry
Haka Gym ry 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Heidi Kiuru (+)

Seurahuoneenkatu 12-14 , 37600 Valkeakoski

0404823111
toimisto@hakagym.fi

Jumppa on kivaa

Y-tunnus:
1009709-6
Toimialat:
Kuvaus:

Haka Gym tarjoaa jäsenistölle liikunnan iloa ja elämyksiä sekä positiivista yhdessä tekemistä. Seuramme laadukkaista liikuntapalveluista löytyy jokaiselle jotakin eri ikä-, taito- ja tavoite­tasoilla. Seuran toiminta jakaantuu harrasteliikuntaan, kilpavoimisteluun sekä liikuntatapah­tumiin. Toiminnan keskeisenä painopisteenä on terveyttä edistävän harrastuksen tarjoaminen lapsille ja nuorille. Seura tarjoaa nuorille monipuoliset mahdollisuudet kehittyä myös seuratoiminnan pa­rissa osallistumalla ohjaaja- ja valmennustyöhön, tapahtumien ja kilpailujen organisointiin sekä jaosto- ja hallitustyöhön.

Tunnustuksena toiminnastaan Haka Gym on sekä Nuoren Suomen Sinettiseura että Suomen Voimisteluliiton PRIIMA - laatuseura. PRIIMA - laatuseura panostaa aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan ja Nuoren Suomen Sinettiseura nuorisotyöhön. Haka Gymin Uskollisuuden Kilta järjestää viikoittain ikäihmisten jumppahetkiä sekä viettävät liikunnallista laatuaikaa yhdessä kuukausittaisten tapahtumiensa yhteydessä.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat jumpparit vauvasta vaariin mukaan jumpille!

Avainsanat
urheiluseura, voimisteluseura, voimistelu, urheilu, liikunta, nuoriso, nuoret, lapsiliikunta, jumppa, seuratoiminta, joukkuevoimistelu, ryhmäliikunta, ikäihmiset, jumppari, tapahtumat, perheliikunta, telinevoimistelu, voimistelukoulu, ikiliike, tähtiseura, yritysliikunta, cheerleading
Näkymien määrä
193
Sivuston vierailuja
28

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner