H. Liljeroos Oy

H. Liljeroos Oy
H. Liljeroos Oy 4.75 1 5 0

keskiarvo / 2 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Anton Kanerva (+)

Laukontori 7 , 33200 Tampere

02110355
annica.tervonen@hliljeroos.fi
Y-tunnus:
0154369-9
Toimialat:
Kuvaus:

           Kokoustila VillaVintti.

VillaVintti on mainio paikka järjestää kokouksia ja neuvotteluja. VillaVintti ykkösessä on luentosali 40–60 henkilölle, sekä ryhmätyöhuoneita AV-välineistöineen. Tilamme ovat käteviä, tilavia ja muunneltavia. Sijaitsemme Tampereen keskustassa Kehräsaaressa, vaivattomien kulkuyhteyksien keskellä. Kehräsaari henkii Tampereen teollisuuden pitkiä perinteitä, upeista maisemista puhumattakaan. Talon puolesta onnistuu kahvitukset ja virvoitusjuomat. Catering-palvelut asiakas voi järjestää itse tai meidän kautta saamien yhteystietojen kautta. VillaVintissä on keittiö ja astiastot löytyvät 40 hengelle.

Avainsanat
H. Liljeroos Oy, VillaVintti, Kokoustila VillaVintti, kokoustila, kokoukset, saunatilojen vuokraus, toimistotilojen vuokraus, liiketilojen vuokraus, catering-palvelut, pitopalvelu, pitopalvelut, juhlatilat, pikkujoulut, pikkujoulujen järjestäjä, saunatilat, kokous- kurssi, tampere
Näkymien määrä
223
Verkkosivujen vierailuja
16

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner