Fysikaalinen Hoitolaitos Huhtala-Palmu

Fysikaalinen Hoitolaitos Huhtala-Palmu
Fysikaalinen Hoitolaitos Huhtala-Palmu 4.625 1 5 0

keskiarvo / 4 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Pirjo Annikki Huhtala-Palmu (+)
  • info@huhtala-palmu.fi

Tulkkilantie 27 , 32800 Kokemäki

025461631
info@huhtala-palmu.fi
Y-tunnus:
0400979-0
Toimialat:
Kuvaus:

Fysikaalinen hoitolaitos Huhtala-Palmu Oy palvelee asiakkaitaan Kokemäen Tulkkilan sydämessä keskeisellä paikalla. Hoitolaitos aloitti toimintansa kesäkuussa 1980 Kokemäen Tulkkilassa ja nykyinen toimipisteemme sijaitsee katutasossa Tulkkilantiellä. Tiloihimme pääsee esteettömästi pyörätuoliasiakkaat ja vaikeasti liikuntavammaiset asiakkaat. Parkkipaikat on tilavat ja suoraan hoitolaitoksen edessä, invapaikka myös käytössä esim. tilataksille. Tiloistamme löytyy kuntosali joka sijaitsee toisessa kerroksessa ja jossa on käytössä HUR-paineilmalaitteet sekä NORMANN ja LOJER- laitteita, lisänä crosstrainer, juoksumatto,  spinningpyörä, soutulaite, kahvakuulat, käsipainot ym. muut välineet kuntoiluun. Kuntosali on rakennettu fysioterapian tarpeisiin ja toimintaideamme onkin tuottaa fysioterapiapalveluita toimivassa ympäristössä mahdollisimman monipuolisesti. Alakerran tiloista löytyy pienimuotoinen harjoittelusali sekä Footbalance medical-toimipiste. Hoitohuoneita on neljä ja odotustilat sekä vastaanotto sijaitsevat myös alakerrassa.

Avainsanat
Fysikaalinen hoitolaitos Huhtala-Palmu, Kokemäki, fysioterapeutti, fysioterapia, personal trainer, PT, FysiPartners, veteraanikuntoutus, työterveyshuolto, ultraäänihoito, sähköhoito, hieronta, hieroja, kuntosali, akupunktio, kinesioteippaus, LPG-hoidot, Shockwave, paineaaltohoito, terveys, hyvinvointi
Näkymien määrä
1077
Verkkosivujen vierailuja
24

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner