Fenix-klinikat Oy

Fenix-klinikat Oy
Fenix-klinikat Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 2 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Eero Kyhä (+)

Leirikeskustie 47 , 63700 Ähtäri

0407125801
eero.jyha@fenix-klinikat.fi
Y-tunnus:
2623002-3
Toimialat:
Kuvaus:

Alkoholismi on sairaus josta voi toipua minnesotahoidon avulla.

Tee elämäsi paras ratkaisu nyt ja ota rohkeasti yhteyttä.

Mietitkö, miten saada päihderiippuvainen suostumaan hoitoon? Haluatko keskustella alkoholismista ja sen koko lähiyhteisölle aiheuttamista ongelmista? Haluatko kysyä Fenix-klinikoiden toiminnasta, hoidosta ja käytännön asioista?

SOITA MEILLE NUMEROON 020 121 3300.

PÄIVYSTYS JOKA PÄIVÄ 9:00 - 23:00.

Minnesotahoito on kautta aikojen tuloksellisin alkoholismin ja päihderiippuvuuden hoitomuoto. Fenix-klinikoiden hoidossa alkoholisti havahdutetaan näkemään oma tilansa ja alkoholismin koko luonne. Hoitoon otetaan mukaan aina myös potilaan läheiset. Fenix-klinikoiden hoito-ohjelma soveltuu kaikille päihderiippuvuudesta kärsiville, eli alkoholisteille, sekakäyttäjille ja lääkeriippuvaisille sekä huumeriippuvaisille. Kodikkaat, väljät ja rauhalliset tilamme sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla Ähtärissä Oulunveden rannalla.

Avainsanat
Fenix-klinikka, Ähtäri, alkoholismi, päihdehoito, päihdetyö, minnesotahoito, minnesotaklinikka, päihderiippuvuus, alkoholiongelma, lääkeriippuvuus, sekakäyttö, sekakäyttäjä, huumeriippuvuus, huumeriippuvuushoito, ähtäri
Näkymien määrä
158
Verkkosivujen vierailuja
10

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner