Etelä-Savon Huoneistomarkkinat Oy

Etelä-Savon Huoneistomarkkinat Oy
Etelä-Savon Huoneistomarkkinat Oy 4.75 1 5 0

keskiarvo / 2 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Esa Pietiläinen (+)
  • mikkeli@huom.fi

Porrassalmenkatu 23 , 50100 Mikkeli

0440225372
mikkeli@huom.fi
Y-tunnus:
2657341-3
Toimialat:
Kuvaus:
Huom!-ketju on osa Realia Group Oy:tä, jonka toimialaa on kiinteistönvälitys ja kiinteistöjohtaminen sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Huomissa työskentelee jo yli 300 kiinteistönvälitysalan huippuammattilaista.
Meillä jokainen välittäjä on osakas. Sen myötä jokainen välittäjä voi tarjota asiakkaalleen yksilöllistä palvelua ilman yrityksen asettamia rajoitteita. Yrittäjähenkisyys pitää palvelutason korkealuokkaisena ja eksklusiivisena.
Suhtaudumme työhömme suurella sydämellä. Haluamme kehittää ja uudistaa kiinteistönvälitysalaa, tehdä asioita toisin ja tehdä niitä paremmin. Kaikella tähtäämme hyviin kauppoihin – sellaisiin, jotka tyydyttävät sekä ostajaa että myyjää
Avainsanat
Etelä-Savon Huoneistomarkkinat Oy,kiinteistövälitys, kiinteistövälitystä, kiinteistövälittäjä, kiinteistövälittäjät, kiinteistönvälittäjiä, kiinteistönvälitystoimisto, kiinteistönvälitystoimistot, asunnon, talon, kiinteistön, toimitilan, lomamökin, kesämökin, loma-asunnon, asuntojen, talojen, kiinteistöjen, toimitilojen, lomamökkien, kesämökkien, loma-asuntojen, vuokraus, vuokrausta, välitys, välitystä, myynti, myyntiä, asuntomyynti, asuntomyyntiä, asuntomyyjä, asuntomyyjiä, asuntomyyjät, välittäjä, välittäjiä, välittäjät, Mikkeli
Näkymien määrä
576
Verkkosivujen vierailuja
100

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner