Espoon Seudun Näkövammaiset ry

Espoon Seudun Näkövammaiset ry
Espoon Seudun Näkövammaiset ry 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Reijo Toiminen (+)

Kuunsäde 2 A-B A-B, 02210 Espoo

098030368
0505249688
esn@saunalahti.fi
Y-tunnus:
0699514-1
Toimialat:
Kuvaus:

Espoon Seudun Näkövammaiset ry on Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella vireästi toimiva näkövammaisten paikallisyhdistys. Jäseniä yhdistyksessä on 340.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia alueensa näkövammaisten yhdyssiteenä, edunvalvojana ja edistää näkövammaisten tiedonsaantia, sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia toiminta-alueeensa kunnissa.

Yhdistyksellä on toimisto ja kokoontumistilat Espoon Olarissa osoitteessa Kuunsäde 2. Kokoontumistiloissaan "Kuupirtti" yhdistys järjestää runsaasti erilaisia tilaisuuksia jäsenilleen. Jäsenilloista, kursseista, tutustumiskäynneistä, retkistä ym. muista yhdistyksen järjestämistä tilaisuuksista ja palveluista saa tietoa tilaamalla viikottain ilmestyvän maksuttoman Espoon Kaiku-Esse äänilehden.

Näkövammaisuuteen liittyvissä asioissa pyrimme palvelemaan kaikkia toiminta-alueemme näkövammaisia riippumatta siitä, ovatko he yhdistyksemme jäseniä tai ei.

Toimisto on avoinna maanantaista torstaihin kello 9-14

Avainsanat
terveydenhuolto, näkö, näkövamma, vamma, silmä, iris, erikoissairaanhoito, sairaalapalvelut, kuntoutuslaitos, sairaskoti, fysioterapia, sairaus, kuunsäde, espoo, yhdistys, ry, kauniainen, kirkkonummi, yhdysside, edunvalvoja, edunvalvonta, fyysinen, henkinen, apu, silmälasi, lasisilmä, karsastus, taittovirhe, taittovika, sokea, sokeus, silmänpaine, espoon kaiku, kaiku, puhelin, äänitteiden tuottaminen, lukeminen, äänikirja, kirja, ääni
Näkymien määrä
425
Verkkosivujen vierailuja
80

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner