EnviroVet Oy

EnviroVet Oy
EnviroVet Oy 4.83333 1 5 0

keskiarvo / 3 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Outi Lepistö (+)

Prålsbackantie 96 , 10160 Degerby

0458957705
info@envirovet.fi
Y-tunnus:
2607933-5
Toimialat:
Kuvaus:

EnviroVet Oy on ns Yhteiskunnallinen yritys, joka on perustettu yhteistä hyvää varten ratkomaan yhteiskunnallisia ongelmia ja toimimaan läpinäkyvästi ja voittoa tavoittelematta kestävän hyvinvoinnin rakentajana. Ympäristöterveydenhuollon kehittämiseen erikoistunut eläinlääkäreiden asiantuntijaverkosto, joka tuottaa alan korkealaatuista osaamista.

EnviroVet – Public Health Professionalsin tavoitteena on kehittää ympäristöterveydenhuoltoa korkealaatuiseksi ja laadukkaaksi toimialaksi, joka mahdollisimman tehokkaasti estää ja poistaa elinympäristön aiheuttamia terveyshaittoja ja ylläpitää ihmisten ja eläinten terveyttä ja hyvinvointia. Valvonnan sektoreilla panostamme erityisesti valvonnan laadun, vaikuttavuuden ja vaatimuksenmukaisuuden kehittämiseen.

Avainsanat
EnviroVet Oy, EnviroVet, Degerby, Public Health Professionals, ympäristöterveydenhuolto, terveys, hyvinvointi, terveyshaitat, valvonnan laatu, valvonnan vaikuttavuus, valvonnan vaatimuksenmukaisuus, valvonta, ihmisten terveyden ylläpito, eläinten terveyden ylläpito, Ympäristöterveydenhuollon alan seminaarit, Ympäristöterveydenhuollon alan koulutuspäivät, Ympäristöterveydenhuollon alan luennot, Ympäristöterveydenhuollon alan luentosarjat, Ympäristöterveydenhuollon alan laatupäivät, Elintarvikeketjun sisäiset auditoinnit, Elintarvikeketjun ulkoiset auditoinnit, eläinlääkintähuolto, degerby
Näkymien määrä
237
Sivuston vierailuja
29

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner