Eeva-Maria Luostarinen tmi

Eeva-Maria Luostarinen tmi
Eeva-Maria Luostarinen tmi 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Eeva-Maria Luostarinen (+)

Ratavallintie 6 , 00720 Helsinki

0453425152
rakkaudestakotiin2018@gmail.com
Y-tunnus:
2928768-2
Toimialat:
Kuvaus:

Ammattijärjestäjänä autan tekemään kodistasi paikan, jossa sinun on hyvä olla ja jota on helppo ylläpitää. Olen kuin personal traineri. Kannustan ja motivoin saavuttaaksemme toivotut tulokset.

Ensin kartoitamme tilanteen yhdessä. Tarvittaessa voin tulla myös tutustumiskäynnille. Sovimme tavoitteet ja aikataulun. Yhdessä käymme tavaroita läpi ja etsimme niille omat paikat. Mietimme säilytysratkaisuja ja kuinka ylläpitää kotia jatkossa. Käynnin jälkeen toivon sinulla olevan uudenlaisia taitoja tavaroiden ylläpitoon ja niiden ostamiseen, sekä kodin ylläpitoon.

PALVELUT:

Kodin järjestäminen: Joko yksittäinen kohde kotona tai koko koti, paperit ja kokoelmat.

Jäämistön läpikäyminen: Surun keskellä on hyvä ulkoistaa asunnon tyhjentäminen voimavarojen säästämiseksi, autan olemalla läsnä valitsemassa säilytettäviä esineitä.

Juhlia edeltävä järjestäminen: Kun kaipaat kodin selkeyttämistä ennen juhlia, autan halutessa myös juhlien esillepanossa.

Ylläpitojärjestely: Kertojen määrä ja kesto sovitaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Muuton järjestelyapu: Yhdessä karsitaan turhaksi käyneet tavarat pois ennen muuttoa ja tavarat pakataan selkeästi, jolloin ne on uudessa kodissa helppo laittaa heti paikoilleen. Kodin järjestäminen ennen asuntonäyttöä tai kuvauksia, tavaroiden poiskuljetus

Avainsanat
ammattijärjestäjä, järjestäjä, järjestys, organisaattori, ylläpitojärjestely, muuttojärjestely, siivous, loppusiivous, kodin järjestäminen, tavaroiden hallinta, helsinki
Näkymien määrä
107
Sivuston vierailuja
7

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner