VisitKoli

VisitKoli
VisitKoli 4.75 1 5 0

keskiarvo / 4 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Pekka Tervo (+)
  •   

Kortelahti 6 , 83960 Lieksa

0207352300

Y-tunnus:
1000877-8
Toimialat:
Kuvaus:

Mökkivuokrausta vuodesta 1995. Koli on merkittävä ja monipuolinen luontomatkailualue, tekemistä löytyy kaikkina vuodenaikoina. Alueen keskeisiä vetovoimatekijöitä ovat Kolin kansallispuisto, Pielinen ja monipuolinen vaaraluonto. Alueelta löytyy kesäretkeilyreittejä, vaellusreittejä ja hyvät laskettelumahdollisuudet. Tervetuloa siis aktiivilomalle tai rentoutumaan, tasokkaat huoneistomme löytyvät Pielisen rannan tuntumasta ja Kärängän ranta-aluuelta. Huoneistot sopivat hyvin pariskunnille tai perheille, tutustu tarkemmin kotisivuillamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avainsanat
koli, mökkivuokraus, mökit, lomamökit, loma-asunnot, mökkivälitys, majoitus, vuokramökit, vuokramökki, vuokramökit, vuokramökkejä, vuokramökki koli, vuokramökit koli, mökki, mökit, mökkejä, mökki koli, mökit koli, visitkoli, lomamökki, lomamökit, lomamökkejä, lomamökki koli, lomamökit koli, majoitus, majoitus koli, mökkivuokraus koli, koli, Lieksa
Näkymien määrä
1057
Verkkosivujen vierailuja
142

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner