Cleantime Oy

Cleantime Oy
Cleantime Oy 4.5875 1 5 0

keskiarvo / 40 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Pasi Neva (+)

Piispanristintie 2 , 20760 Piispanristi

0405246375
toimisto@cleantime.fi
Y-tunnus:
0966252-9
Toimialat:
Kuvaus:

Cleantimen työntekijät ovat tuttu näky monelle: siivouspalvelumme huolehtii Turun seudulla yli 300 sopimusasiakkaan tilojen puhtaudesta. Olemme erikoistuneet myymälöiden ja markettien, taloyhtiöiden ja liikehuoneistojen sekä teollisuuskiinteistöjen ja rakennuskohteiden puhtaanapitoon sekä muihin yrityssiivouksiin. Olemme palvelleet asiakkaitamme siististi, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti yli 25 vuotta ja samalla tiellä aiomme jatkaa. 

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palveluksessasi Siivouspalvelumme sydän on yli 100 hengen ammattitaitoinen tiimi. Yhdessä teemme kuukaudessa noin 10 000 työtuntia ja puhdistamme päivittäin lähes 200 000 neliömetriä lattia-alaa – näin muutamia lukuja mainitaksemme. Kun näet Cleantimen logoa kantavan siivoustyöntekijän huristelevan kaupassa lattianpesukoneella tai moikkaavan työn lomassa kotitalosi rappukäytävässä, voit olla varma, että siivousjälki on puhdasta. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Siivouspalvelu pitää tilasi puhtaana – ota yhteyttä! Etsitkö luotettavaa toimijaa hoitamaan liiketilojesi tai taloyhtiösi päivittäisen siivouksen? Cleantime on turkulaisille tuttu ja turvallinen siivouspalvelu, jolta voit aina odottaa vain parasta palvelua ja huolellista työtä. Kerro millaisia siivouspalveluja tarvitset, niin saat tarjouksen!

Avainsanat
toimistosiivous, toimistosiivoukset, sopimussiivous, sopimussiivoukset, myymäläsiivous, myymäläsiivoukset, ylläpitosiivous, ylläpitosiivoukset, teollisuussiivous, teollisuussiivoukset, loppusiivous, loppusiivoukset, rakennussiivous, rakennussiivoukset, muuttosiivous yrityksille, muuttosiivoukset yrityksille, piispanristi
Näkymien määrä
3005
Verkkosivujen vierailuja
91

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner