Clean Club Oy

Clean Club Oy
Clean Club Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Kirsi Uitto (+)
  • myynti@cleanclub.fi

Kirstinkatu 9 , 00510 Helsinki

0104212100
myynti@cleanclub.fi
Y-tunnus:
0846549-4
Toimialat:
Kuvaus:

Clean Club Oy on suomalainen yrityssiivoukseen ja kotisiivoukseen erikoistunut perheyritys. Olemme toimineet puhdistusalalla jo vuodesta 1993. Tarjoamme siivouspalvelut luotettavasti ja laadukkaasti. Meille tärkeintä on siivouksen laatu ja hyvän luottamussuhteen luominen asiakkaisiimme. Tämä toteutuu, kun jokaiselle asiakkaalle valitaan oma luottosiivooja, joka huolehtii paikasta “kuin omastaan”.

Avainsanat
Clean Club Oy, Helsinki, siivous, siivousta, siivouspalvelu, yrityssiivous, yrityssiivousta, kotisiivous, kotisiivousta, puhdistus, puhdistuspalvelu, siivooja, kotitalousvähennys, Espoo, Vantaa, Sopimussiivous, suursiivous, Lattioiden peruspesu, lattioiden vahaus, huonekalujen puhdistus, Porrassiivoukset, ikkunanpesu, Loppusiivoukset, Siivoojien sijaisuudet , WC- paperit, käsipyyhepaperit, Saippuat, raikastimet, toimistotarvikkeet, Terassin siivous, parvekesiivous, Raivaussiivous, Häätöasuntojen siivous, Remonttisiivous, muuttosiivous, helsinki
Näkymien määrä
143
Sivuston vierailuja
27

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner