CHARTER HARJANNE

CHARTER HARJANNE
CHARTER HARJANNE 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Jan Markus Harjanne (+)

Konstankaarre 14 , 14500 Iittala

035885200
0456712460
jan-markus.harjanne@elisanet.fi
Y-tunnus:
2747614-8
Toimialat:
Kuvaus:

 

Charter Harjanne on nykyaikainen palveleva ja asiakaslähtöinen, rekisteröity valmismatkajärjestäjä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pirkanmaa,Kanta-Häme ja Pääkaupunkiseutu. Tarjoamme tilausmatkoja myös esimerkiksi seuraaviin kohteisiin.

MM Rallit, Savonlinnan opperajuhlat, Matkat Viroon, Leville, Rukalle sekä Ice hockey matka.Kalusto monipuolista kaikenkokoista takseista busseihin sekä vip-luokan edustukseen. Kalustomme on tuoretta varustettuna tarvittaessa myös pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin. Tarjoamme parasta palvelua kaikille asiakasryhmille.

 

Avainsanat
linja-auto, bussi, tilaus, matka, charter, vip, pyörätuoli, paarikuljetus, taksi, viro, levi, savonlinna, ooppera, ruka, pirkanmaa, pääkaupunkiseutu,bus, trip, journey, travel, tour, voyage, wheelchair, trolley, stretcher, taxi, estonia, linja-autokuljetus, bussikuljetus, bussi,tilaus,matka,charter,vip,pyörätuoli,paarikuljetus,taksi,viro,levi,savonlinna,ooppera,ruka,pirkanmaa,pääkaupunkiseutu, bus,trip,journey,travel,tour,voyage,wheelchair,trolley,stretcher,taxi,estonia, taksi pirkan-maa, taksi pohjanmaa, taksi länsi-suomi, taksi itä-suomi, taksi etelä-suomi, taksi lappi, taksi pääkaupunkiseutu, valmismatka, valmismatkat, valmismatkoja, valmismatkojen jär-jestäjä, rekisteröity matkanjärjestäjä, tilausmatka, tilausmatkat, tilausmatkoja, tilausmatkojen, linja-auto,
Näkymien määrä
343
Sivuston vierailuja
51

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner