Cavalier ry

Cavalier ry
Cavalier ry 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Kari Leminen (+)

Tuottajankatu 10 , 04440 Järvenpää

0405612838
kari.leminen@cavalier.fi
Y-tunnus:
1021135-4
Toimialat:
Kuvaus:

Tanssiurheiluseura Cavalier Ry Järvenpääläinen 20.1.1982 perustettu tanssiurheiluseura.

Tanssiurheiluseura Cavalier tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille. Kattavaa tanssivalikoimaa pääsee harrastamaan Cavalierin omalla tanssisalilla Järvenpään Nummenkylässä. Oma sali takaaviihtyisän treeniympäristön mukavassa porukassa. Salin kahviossa voi istahtaa treenien jälkeen rupattelemaan ja nauttimaan virvokkeita.

Päälajimme on kilpatanssi. Kilpatanssin alkeita opetellaan Järvenpäässä omalla Cava -salilla. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa! Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive.

Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta ryhmäliikuntatunilla lattarimusiikin tahdissa fiilistellen – ilman partneria.

Lastentansseja kilpatanssin lisäksi tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi, TenavaTanssi ja Lasten Latino Show

Lisäksi Cavalierin valikoimasta löytyy lihashuoltoon pilates.

Cavalier järjestää myös aika ajoin kaikille avoimia suosittuja päivän kestäviä tanssikursseja ammattitanssijoiden ohjaamina.

 

 

Avainsanat
TANSSIURHEILUSEURA CAVALIER RY, Järvenpää, T tanssiurheiluseura, tanssiurheilu, tanssi, urheilu, urheiluseura, tanssiharrastus, harrastus, tanssisali, kahvio, kilpatanssi, kilpatanssin alkeet, vakiotanssit, hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot, quickstep, latinalaiset tanssit, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive, Latino Show, ryhmäliikuntatunnit, lasten tanssit, pilates, tanssikurssit
Näkymien määrä
286
Verkkosivujen vierailuja
36

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner