Cadnet Oy

Cadnet Oy
Cadnet Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Voitto Kyynäräinen (+)

Kukkomäki 23 23, 45610 Koria

+358407376155
0400-846288

cadnet@cadnet.fi

Suunnittelemme, toteutamme ja palvelmme tunnolliseti ilman turhia lupauksi.

Y-tunnus:
0773011-0
Toimialat:
Kuvaus:

 

Digituotteiden edelläkävijänä ja ratkaisujen tuottajana Cadnet Oy on monipuolisin digipaino ja printtitulostaja Kouvolassa. Painotuotteet, suurkuvatulosteet, isot laminoinnit, tarrat ja etiketit myös muotoonleikattuna. Luotinavapailla väreilleä tehty julste, kyltti, opate tai taulu on turvallien ratkaisu kotiin tai julkisiin tilohin.

Rautainen ammattitaito, jatkuvasti päivittyvät digitaaliset painojärjestelmämme takaa laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti määrästä riippumatta. Tuotamme näyttäviä painotuotteita: esitteitä, käyntikortteja, kirjoja ja paljon muuta. Suunnittelemme myös haluamanne painotuotteet, kuten esitteet, käsiohjelmat, seuralehdet, julisteet, hääkutsut tai mitä ikinä tarvitsettekaan. Voimme ottaa tarvittavat valokuvat omalla valokuvaus kalustolla tai voitte hyödyntää omia otoksianne.

Digipainomme monilla viimeistelylaitteilla voimme taata loppuun saakka hiotun tuotteen. Laminointi, sidonta tai nidonta hoituvat käden käänteessä. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja joustavaa. Haluamme tuottaa mieluisia palveluita ja tuotteita sekä päästä parhaaseen lopputulokseen. Soita tai tule käymään. Meiltä löytyy aina myös maksuton parkkipaikka.

 

Avainsanat
digitaalipaino kouvola, kyltti, kyltit, opaste, opasteet, flyer, tarra, tarrat, takalasitarra, irtokirjain, irtokirjaimet, käyntikortti, luotinvapaa juliste, esite, käyntikortit, esitteet, painaminen, nitominen, kalenteri, kalenterit, paino, painotalo, digipaino, digipainot, digipainoja, banderolli, digitaalipaino, digipainaminen, painotuotteet, painotuotteita, rollup, laminointia, sidontaa, painotuote, nidontaa, id-kortit, paino, valokuvaus, scannaus, skannaus, skannauspalvelut, lasikaiverrukset, kaiverrukset, kaivertaminen, kaiverrus kouvola, magneettitarra, julisteet, verkkokauppa, nettikauppa, painokauppa, digipainon, palvelut, juliste, brochures, business cards, books, brochure, business cards, brochures, books, book printing, stapling, books, printing, printing, digital printing, digital printers, digital ballast, digital printing, printing, printing products, lamination, binding, stapling, id cards, printing, photography , scanning, scanning, scanning services, lasikaiverrukset, engravings, engraving, magnetic sticker, posters, e-commerce, commercial printing, digital printing, services, pl
Näkymien määrä
557
Verkkosivujen vierailuja
108

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner