Bliss Wedding & Partyplanning

Bliss Wedding & Partyplanning
Bliss Wedding & Partyplanning 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Petra Kiiskinen (+)

Kuusikallionkuja 4 E 41 , 02210 Espoo

0409001409
petra@partybliss.fi
Y-tunnus:
1879805-7
Toimialat:
Kuvaus:

Bliss Wedding & Partyplanning on erikoistunut persoonallisten häiden ja juhlien järjestämiseen. Suunnittelemme häät alusta loppuun kanssanne "avaimet käteen" -periaatteella tai toteutamme vain tiettyjä osa-alueita, joissa mahdollisesti kaipaatte apua.

Hääpalveluihimme kuuluu:

teille mieluisan juhlapaikan, cateringin, bändin/DJ:n ja valokuvaajan etsiminen ja buukkaaminen, hääteeman suunnittelu ja toteutus (somistus, juhla -ja vihkipaikan koristelu, plaseeraus, kukka-asetelmat, morsiuskimput jne.) hääpäivän aikataulun ja ohjelman suunnittelu ja toteutus, hääpäivän koordinointi ja opastus, yleinen tuki ja turva koko hääseurueelle, kuljetuspalvelut, seremoniamestarina toimiminen.

Juhlapalveluihimme kuuluu:

baby showerit, ristiäiset/nimiäiset, lasten kutsut, syntymä- ja merkkipäivät, yo-juhlat,valmistujaiset, kihlajaiset, polttarit, tuparit, teemajuhlat, yritysjuhlat, pikkujoulut.

Wedding Planning also in English.

Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään!

Avainsanat
häät, hääsuunnittelu, hääpalvelu, hääpäivän suunnittelu, vihkiäiset, hääseremonia, juhlat, hääsuunnittelu helsinki, hääsuunnittelu espoo, pääkaupunkiseutu, baby shower, ristiäiset/nimiäiset, lasten kutsut, syntymäpäivät, merkkipäivät, yo-juhlat, valmistujaiset, kihlajaiset, polttarit, tuparit, teemajuhlat, yritysjuhlat, pikkujoulut, somistus, juhla -ja vihkipaikan koristelu, plaseeraus, kukka-asetelmat, morsiuskimppu, morsiuskimput, hääseurue, espoo
Näkymien määrä
280
Verkkosivujen vierailuja
30

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner