Barents Link Oy

Barents Link Oy 4.5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Alexander Glebov (+)

Lyypekinaukio 6 B 21 , 00930 Helsinki

0405450578
barents.link@gmail.com
Y-tunnus:
0982714-3
Toimialat:
Kuvaus:

Barents Link Oy on perustettu vuonna 1995. Sen kotipaikka on Helsinki ja toimiala Puutavara. Yhtiön toimialana on tavaraliikenteen kotimainen ja kansainvälinen kuljetustoiminta, rahditus ja huolinta; puu- ja puunjalostustuotteiden sekä metalli- ja metallijalostustuotteiden valmistus, tukku- ja vähittäiskauppa, tuonti ja vienti; koti- ja liikekalusteiden, rakennustarvikkeiden sekä näiden valmistukseen ja myyntiin käytettävien koneiden ja laitteiden valmistus, kauppa, välitys ja vuokraus koti- ja ulkomailla; ravintolatoiminta; kaikkien edellä mainittujen alojen konsultointi; yhtiö voi omistaa ja hallita,myydä,vuokrata ja käydä kauppaa koti-ja ulkomaisilla kiinteistöillä, huoneistoilla, osakkeilla ja osuuksilla.

Avainsanat
Barents Link Oy, Helsinki, puutavara, puukauppa, tavaraliikenteen kotimainen kulejtustoiminta, tavaraliikenteen kansainvälinen kuljetustoiminta, rahditus ja huolinta, puu- ja puunjalostustuotteiden valmistus, metalli- ja metallijalostustuotteiden valmistus
Näkymien määrä
213

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner