Asianajotoimisto Kemppainen

Asianajotoimisto Kemppainen
Asianajotoimisto Kemppainen 4.91667 1 5 0

keskiarvo / 4 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Eeva Kemppainen (+)
  • 091352785   
  • asianajotoimisto.kemppainen@co.inet.fi

Unioninkatu 45 A 11 , 00170 Helsinki

091352785
asianajotoimisto.kemppainen@co.inet.fi
Y-tunnus:
2802371-4
Toimialat:
Kuvaus:

Asianajotoimisto Kemppainen on helsinkiläinen asianajotoimisto, joka palvelee yksityishenkilöitä ja pieniä yrityksiä pääkaupunkiseudulla.Hoidamme siviilioikeudellisia toimeksiantoja mukaan lukien oikeudenkäyntejä. Olemme erikoistuneet perhe- ja jäämistöoikeuteen. Avustamme muun muassa avioeroa, perinnönjakoa sekä lasten huoltoa, asumista ja elatusta koskevissa kysymyksissä.

Avainsanat
asianajo, asianajotoimisto, asianajotoimistot, asianajotoimisto helsinki, asianajo helsinki,Asianajotoimisto Kemppainen, oikeudenkäynnit, siviilioikeus, perheoikeus, jäämistöoikeus, perinnönjako, avioero, lasten huolto, huoltajuus, Suomen Asianajajaliitto, kauppakirjat, lahjakirjat ,vaihtokirjat, asuntokaupat, kiinteistökaupat, asunto-osakeyhtiöasiat, vuokrasuhdeasiat, vuokran perintä, häätö, asuntoasiat, kiinteistöasiat, Velkomusasiat, Vahingonkorvausasiat helsinki, helsinki
Näkymien määrä
319
Verkkosivujen vierailuja
12

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner