Arte Dance

Arte Dance
Arte Dance 4.75 1 5 0

keskiarvo / 6 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Arja Tervo (+)

Sturenkatu 27 B , 00510 Helsinki

0440514131
arja.tervo@hotmail.com
Y-tunnus:
1963583-1
Toimialat:
Kuvaus:

ArTe Dance on kehonhallinan ja Tanssin ammattilainen ja tarjoaa palveluitaan kaikenikäisille harrastajille, ammattiin tähtääville ja jo ammatissa toimiville tanssijoille kehonhallintaa ja tanssitekniikkaa kehittämällä.

ArTe Dancen opettaa sinut ymmärtämään kehoasi ja sen toimintaa tanssitekniikassa kokonaisvaltaisesti, terveellisesti ja turvallisesti.

Palveluihimme kuuluu yksilöopetus baletissa, repertoiressa ja kehonhuollossa. Lue lisää: https://artedance.fi/yksilotyoskentely-2/

Ryhmätunneilla – 2019-2020 baletti, Somatic Pilates, lattiatanko, venyttely, baletin ilmaisutekniikka. Balettia aloittelijoista ammattilaisiin. 

Lue lisää: https://artedance.fi/ryhmatunnit/

ArTe Dance workshop – ArTe Dance-workshopit Helsingissä. Tanssialan oppilaitoksille ja kouluille sekä muille yksittäisille ryhmille tilauksesta toiveiden mukaan suunniteltu workshop kehonhallinnan ja tanssitekniikan ohjaus.

Tutustu ja tilaa: https://artedance.fi/workshop/

Ohaajat: ARJA TERVO, EEVA R. TIKKA, RIITTA BOUSNINA

Meistä voit lukea lisää: https://artedance.fi/ohjaajat/

Älä enää mieti vaan ota nopeasti yhteyttä ja opit hallitsemaan kehoasi sekä tanssimaan ammattilaisten ohjauksessa.

Avainsanat
ARJA TERVO, EEVA R. TIKKA, RIITTA BOUSNINA, Arte Dance,arja tervo, artedance,, baletti, kehonallinta, tanssiopetus, tanssinopetusta, balettitunnit, baletti, baletti, Somatic Pilates, lattiatanko, venyttely, baletin ilmaisutekniikka,kehonhallinnan ja tanssitekniikan ohjaus, ryhmätunnit, ryhmäliikunta, kehonhallinta, ylsilöopetus, tanssin yksilöopetus, balettiopetus, baletin yksilöopetus, kehonhallintaa tanssiessa, somatic pilates tunnit, balettitunnit, lattiatankotunnit, tanssitekniikka, helsinki
Näkymien määrä
76
Verkkosivujen vierailuja
5

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner