Arctic Yoga

Arctic Yoga
Arctic Yoga 0 1 5 0

keskiarvo / 0 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Jyrki Nummisto (+)

Reeninkatu 5 as 5 , 24100 Salo

0445225230
jyrki.nummisto@gmail.com
Y-tunnus:
1828031-1
Toimialat:
Kuvaus:

Tutustu Arctic Yogan Sydäntuli Tietoisuusterapiaan. Sydäntulen ainoa päämäärä on saattaa sinut luonnolliseen tilaasi, mikä on vapaus, ilo ja tasapaino. Terapia voi tapahtua niin netin välityksellä kuin myös koulutuksina tai satsangeina. Satsang on sanskritin kieltä, ja tarkoittaa kokoontumista totuuden äärelle.

Vuosituhansien ajan ihmiset ovat kokoontuneet leirinuotioille pohtimaan ihmiselämän syvimpiä kysymyksiä. Satsang tarjoaa tilan, energian ja mahdollisuuden itsen löytämiseen juuri nyt. Satsang tapahtuu myös kahden keskisesti opettajan ja oppilaan välillä Sydäntulessa.

Jokaisen ihmisen luonnollinen pyrkimys elämässään on kohti omaa itseä ja oman syvimmän olemuksen löytämistä. Meillä on kuitenkin esteenämme joukko uskomuksia, joita olemme rakentaneet vuosikymmenten varrella. Nämä uskomukset estävät meitä näkemästä sitä, mikä on aina ollut läsnä vain odottamassa, että huomaamme sen.

Sydäntuli alkaa siitä mihin tavanomainen terapia loppuu.

Avainsanat
koulutus, jooga, meditaatio,henkisen kasvu koulutus, joogaa, Arctic Yoga, Arctic Yoga Salo,Sydäntuuli tietoisuusterapia, satsang, Salo
Näkymien määrä
426
Sivuston vierailuja
61

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner