AMBIENTI

AMBIENTI
AMBIENTI 5 1 5 0

keskiarvo / 8 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Nina Cacciatore (+)
  • info@ambienti.fi

Eteläranta 18 , 00130 Helsinki

0105487500
info@ambienti.fi
Y-tunnus:
1583855-1
Toimialat:
Kuvaus:

Ambienti toivottaa sinut tervetulleeksi korkeatasoisten sisustusratkaisujen ja muotoilun maailmaan.

Olemme valinneet toimittajia joiden korkea laatu ja ajaton design on tae. Myös toimitusvarmuus on itsestäänselvyys. Teemme yhteistyötä vain alan parhaimmistoon kuuluvien valmistajien kanssa.

Italialaiset Binova keittiöt Rimadesio walk-in vaatehuoneet, olohuonekalusteet, väliovet sekä liukuovet, Poliform koko kodin kalusteet, Antonio Lupi kylpyhuonekalusteet ja takat, sekä Agapekylpyhuonekalusteet ovat tuotevalikoimamme peruspilareita.

Uutuuksia ovat ihastuttavat Paola Lenti kalusteet ja matot kotiin sekä ulkokäyttöön. Gaggenau kodinkoneet sekä Gessi, KWC, Vola hanat ja suihkut ovat omalla alueellaan laadun ja muotoilun edelläkävijöitä.

Ammattitaidollamme, kokemuksellamme ja henkilökohtaisella panostuksellamme toteutamme asiakkaillemme uniikkeja sisustusratkaisuja. Olipa kyseessä suuri tai pieni projekti paneudumme siihen samalla intensiteetillä ja kokonaisajattelulla jotta lopputuloksessa design ja toiminnallisuus ovat harmoonisessa tasapainossa.

Avainsanat
keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet, keittiökalusteiden myynti ja suunnittelu, kylpyhuonekalusteiden suunnittelu ja myynti, italialainen Binova, Antonio Lupi, Gessi, KWC, Vola hanat, gaggenau kodinkoneet, Poliform, Paola Lenti, AMBIENTI, Helsinki
Näkymien määrä
69018
Verkkosivujen vierailuja
32

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä maailmanlaajuisesti. 

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner