Ainolasäätiö sr

Ainolasäätiö sr
Ainolasäätiö sr 3.5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Hanne Selkokari (+)

Ainolankatu , 04400 Järvenpää

0503503819
info@ainola.fi
Y-tunnus:
0288748-5
Toimialat:
Kuvaus:

Ainola on Suomen kansainvälisesti tunnetuin kotimuseo ja ainutlaatuinen osa Suomen kansallista kulttuuriperintöä. Ainola sijaitsee Järvenpäässä Tuusulanjärven maisemassa. Vierailu alkuperäisessä asussaan säilytetyssä Ainolassa on ainutlaatuinen aikamatka viime vuosisadan kotikulttuuriin, kävijän musiikillisesta kiinnostuksesta riippumatta. Yksittäiset kävijät ja ryhmät voivat tutustua Ainolaan asiantuntevien ja kielitaitoisten oppaiden johdatuksella.

Avainsanat
Ainola, Ainola museum, Ainolan museo, Jean Sibelius, Aino Sibelius, Aino ja Sean Sibeliuksen koti, Ainolan puutarha, Ainolan museokauppa, Ainola-säätiö, Suomen tunnetuin kotimuseo, kotimuseo, museo, Järvenpää, museokäynti, museokauppa, sibelius-kirjallisuus, ainolan flyygeli, arkkitehtuuri, puutarha, kahvila, kahvio,Kahvila Aulis , Café Aulis ,opastus, Yksityistilaisuudet, vuokraus, tilavuokra, vuokratila, museokäynti , järvenpää
Näkymien määrä
285
Sivuston vierailuja
18

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner