AB-Marinel Oy

AB-Marinel Oy
AB-Marinel Oy 5 1 5 0

keskiarvo / 1 tähtiarviointia

tähtiarviointisi

Kirjoita arvio tästä yrityksestä/yhteisöstä

Yhteyshenkilö: Ari Blom (+)

Konsantie 30 , 21260 Raisio

0244411
info@ab-marinel.fi
Y-tunnus:
0604615-7
Toimialat:
Kuvaus:

AB-Marinel Oy on vuonna 1985 perustettu yritys, jonka erityisosaaminen on laivateollisuuden sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen liittyvät palvelut. AB-Marinel Oy toimittaa myös varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaiken tyyppisiin laivoihin sekä edustaa monien laitevalmistajien eri sähköautomaatiolaitteita, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä.

AB-Marinel Oy on myös erikoistunut uudisrakennuspuolen kokonaistoimituksiin sisältäen suunnittelun, asennuksen, materiaalit, laitteet, sekä esitykset tilaajalle ja viranomaisille. Teemme myös käyttöönotot telakoille ja laitevalmistajille.

Soita ja kysy lisää palveluistamme numerosta +358244411 tai lähetä sähköpostia: info@ab-marinel.fi

Avainsanat
AB-Marinel Oy, laivateollisuus, sähköasennus, sähkösuunnittelu, huolto, korjaus, varaosa, varaosat, generaattori, sähkömoottori, invertteri, navigaatiojärjestelmät, navigaatiojärjestelmä, automaatiojärjestelmä, valmistus, testaus, ohjauskeskus, ohjaustaulu, Päätaulu, komentosilta, valvontahuone, ohjauspulpetti, FAT-testaukset, FAT-Testaus, PAT-testaus, lämpökuvaus, raisio
Näkymien määrä
210
Verkkosivujen vierailuja
15

ARVIOINNIT

Lisää arviointi

Tällä hetkellä ei ole arviointeja

118finder hakupalvelu

118 finderin hakupalvelun avulla voit etsiä yrityksiä, henkilöitä ja säätilaa maailmanlaajuisesti. Tarjoamme myös webhotellien, mobiilisivustojen ja rivi-ilmoitusten palveluita.

Olemme valtuutettu Europages yhteistyökumppani Suomessa ja Ruotsissa.


118finder - Europages offical partner